Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsak ki mellette ?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem valakivel aki nagy nőcsábász.

Mellettem is ismerkedett, hosszú a sztori, de a lényeg, hogy a hétvégéket mellettem töltötte (40 kmre lakunk egymástól)

1 hónapja kiderült, hogy az egyik csajsziról hazudott akivel mellettem volt, de azóta törölte magát tinderről, badoo társkeresőről, és face társkeresőről is, mert csak én érdeklem.

(előtte egy hónappal megígérte, de nem tette csak, mikor rájött, hogy elveszíthet)

Azóta teper irántam, még nem mondtam neki igent, de szerintetek mondjaK, ő 29 én 28

2021. nov. 11. 21:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Igazából csak annyit hazudott, hogy későbbi időpontban ismerte meg, mint engem.

Viszont mikor megkértem akkor tiltotta a csajt.

A csajt ismerem, mondta, hogy nem lesz közöttük semmi, mert a srác pszichopata (mi mást mondott volna), de am. a csaj is irogatott neki, miközben együtt voltunk, csak nem tudta, hogy együtt vagyunk.

A csajszi mesélte el h am fent van még tinderen, akkor számonkértem a srácot, és nem hazudott nekem!! Elmondta, hogy fent van, de utána törölte magát.

Szerintem ez jó jel, és teper is azóta. Így más a sztori ugye?

2021. nov. 14. 00:36
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
XD
2021. nov. 14. 06:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátod melletted is fog csajozni, ezt figyelembevéve létesíts vele olyan kapcsolatot, amilyen jó neked!
2021. nov. 14. 07:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Abszolút nem más a történet, továbbra sem fog bírni a hormonjaival, hogy szépen fogalmazzak... de ha neked kell a gyomorgörcs, akkor hajrá!
2021. nov. 14. 10:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Dobnám, mint a szart! Barátnőmmel így buktattuk le az exét. Velem beszélt meg neten találkozót, miközben vitte a barátnőmnek a gyönyörű virágcsokrot és hűséget fogadott neki... Borzasztó, hogy mennyire sok az érzelmi defektes...

Ha egyszer megtette melletted, máskor is megfogja. Barátnőm alig akarta elhinni, amit mutattam neki, mert annyira meggyőző volt a srác. :( Ne tedd tönkre az életed!!

2021. nov. 14. 11:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Az exem is csajozott a hátam mögött. 3 hónapja jartunk lebukotz az exének irogatott. Aztán szóltam neki hogy ez rosszul esik akkor törölte a csajt. Adtam neki még egy esélyt aztánrá kB 4 hónap múlva előről kezdte . Kiderült hogy egy másik csajhoz járkál lebukott. Doptam ennyi. Ő még próbálkozott volna de nem hagytam.
2021. nov. 15. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondolom együtt vagytok még
2021. nov. 27. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem is azzal van a baj hogy kilengései voltak hanem hogy mikor. Nyilván más ha egy férfi akkor leng ki mikor már nagy gyerekei vannak és már 20 - 30 éve vannak együtt vagy egy 5 éves kapcsolatban ahol mindkét fél ráunt egymásra de ismerkedésnél meg a kapcsolat elején sztem ultra gáz. Igy sem ugy sem helyes a megcsalás de azért ha szeret egy férfi egy nőt akkor ne ugy indítson hogy hazudgal meg csajozik a hatás mögött. Én elhagynam az fix. Persze most teper ha megint beadod a derekas akkor kezdi előről. Persze ezt te érzed.
2022. jan. 4. 10:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Tévedtetek, azóta is együtt vagyunk és boldogok vagyunk.
2022. jan. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!