Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A férfi, aki félremegy, az nem kap meg mindent otthon". Mit gondoltok erről?
Mondjuk inkább az a kérdés, hogy milyen értékrendek mellett szocializálódtál. Nézzünk csak egy társadalmi kórképet: egoista, buta, öntelt ember hegyek az élet minden területén. Széthulló családok, neveletlen gyerekek. Nem mindenhol, de ez a szint már jóval átlépte a kritikus szintet. Azaz mi az érték manapság? A kamu, a hulladék, a műanyag, az azonnal, a külsőség, a ragyogás.
Ebből kiindulva ha te valódi értéket keresel, mert emberként és embernek neveltek fel a szüleid akik ugyancsak értékes emberek, akkor milyen fostengerrel találod magad szembe? Én, aki optimista és emberbarát voltam, eljutottam arra a szintre, hogy ki fogok költözni egy több hektáros telek közepére, ott fogunk építkezni.
Szóval egy ilyen értéktelen fostengerbe úszkálva, ha nem vagy te is olyan, mit élvezel? Vagy kit? Vagy kiket, miket? KEresel egy zárt közösséget, akikkel egyetértesz, közös értékrend összetart, és kizáros a világot, beleértve az összes "hírforrást", posztot, reklámot. Milyen férfit vagy nőt akarsz? Hát olyat mint amilyen te vagy. Könnyű dolgod van? Amennyiben osztod a világot átitató értéktelenséget, bármikor kiélheted az állatias ösztöneid. Ha viszont az egyetemes értékek vonzanak, akkor nehéz dolgod lesz, ugyanis az olyan emberek bezárkóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!