Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A férfi, aki félremegy, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A férfi, aki félremegy, az nem kap meg mindent otthon". Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk erről, aki egy foglalt pasival tart fenn szexkapcsolatot. Kérdeztem, hogy nincs-e bűntudata. Azt mondta, nincs mert a férfi akkor megy félre, ha nem elégítik ki otthon.
2021. nov. 10. 21:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
a legtöbbször csak simán nem akar szexelni a nő, nem kell ide fétiseket képzelni.. Aztán utána jön a rinya, hogy megcsalta a párja.. hát az ilyen ne csodálkozón.
2021. nov. 10. 22:29
 12/33 anonim ***** válasza:
22%

8

Azért mert nem minden fekete meg fehér.

Millió szituáció van. Egy kalap alá vinni mindet nem biztos hogy jó

2021. nov. 10. 22:50
 13/33 anonim ***** válasza:
37%

Hat nalam en akartam es a pasi mem

Akkor most mi van?

2021. nov. 10. 22:54
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
13. Ritka vagy mint a fehér holló! Az én párom meg kijelentette, hogy neki a szex csak egy felesleges tortúra, és nem férfi függő.
2021. nov. 11. 00:01
 15/33 anonim ***** válasza:
91%

"Sok férfi félrelépne, ha lenne rá lehetősége."

Ezen logika szerint csak jóképű és sikeres férfit érdemes választani, hisz ha ő hűséges, az valódi hűség, nem a lehetőségek hiánya.

2021. nov. 11. 00:33
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet ezt egyszerűsíteni.Valami hiányzik.

Ezt a hiányt pedig máshol keresi.

Szval végsősoron megállja a helyét amit kérdező pedzeget.

Hogy ez a hiány pontosan mi,az változó.Lehet a törődés hiánya,az új utáni vágy, megnemértés,szexmennyisége,szex minősége stb.

Az okokba ne menjünk bele,mert felesleges.És abba se hogy ki miatt alakult ki a helyzet,mert ez is összetett lehet.

Az is más kérdés,hogy miért választja ezt a módját és miért nem szakít vagy válik el,mi a helyes stb..

2021. nov. 11. 06:11
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom lehet (és nem feltétlenül van) benne igazság, de szerintem ez mindkét nemre érvényes. Csak az az általános hogy a férfiakat jobban foglalkoztatja a szex és mashogy fogják fel, más fajta ingerek a fontosak de ez is csak általánosítás. Ahány ember, annyi megközelítés.

Igen, elképzelhető hogy nincs otthon (elég) szex. Vagy nem megfelelő. De a kérdés az hogy vajon ezt megelőzte-e hosszas beszélgetés, kommunikáció, okfeltárás. Beszéltek-e igényekről és megoldásokról. Mert sok esetben szerintem nem. Könnyebb egyből félremenni.

Nőknél talán inkább a törődés hiánya szokott befigyelni, ami persze magába foglalhatja a (minőségi) szexet, de ezen felül sok minden más is közrejátszik.

Megintcsak megkérdőjelezhető, hogy beszéltek-e a problémákról és tesznek-e is érte.

És vannak esetek ahol egyszerűen csak befigyel egy új préda es nem akar ellenállni az illető.

2021. nov. 11. 08:21
 18/33 anonim ***** válasza:
39%

Az egy tuskó, ha pasas, ha csaj.

Ha valamit nem kapok meg otthon, akkor beszélgetünk, ha aztán sem, akkor szakítok.

2021. nov. 12. 14:16
 19/33 anonim ***** válasza:
58%
18. Majd 45 évesen házason, két gyerekkel, hitellel, közös felépített élettel nyilatkozz. A tiniknél sima ügy a szakítás.
2021. nov. 12. 18:14
 20/33 anonim ***** válasza:

Kozos elettel 3 gyerekkel kodobtam a pasit

Most egyedul nevelem a harmat gyt alig

De inkabb igy mint egy szar ferjjel egyutt

2021. nov. 12. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!