Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A férfi, aki félremegy, az nem kap meg mindent otthon". Mit gondoltok erről?
Szerinted mindenki a tökéletessel van? Mit gondolsz a válásokról? Egyébként meg a legtökéletesebb felállás a jelen világban a 3 évenkénti új kapcsolat. Idővel nem leszel izgalmas, látni fogják a hibáid, nem leszel már kívánatos, sablon lesz minden. Viszont új kapcsolatban állandóan pezseg minden.
Lehetsz te a legtutibb férfi is...
Ki a fszom akar állandó izgalomban élni? Nekem mindig az volt az álmom, hogy teljesen ismerjük egymást, nincs több meglepi, végre élhetünk békében.
Mindig az ilyen szeretettel cívódó idős párok voltak a kedvenceim, akiken látszik, hogy legjobb barátok is. Ha azt elérem, boldogan halok meg.
Mindig az ilyen szeretettel cívódó idős párok voltak a kedvenceim, akiken látszik, hogy legjobb barátok is. "
Az ilyenekre gondolsz pl : "Pista : Fogd a be pofád mariska és pakold ki a kaját vagy nyakon verlek !"
25. A békés együttélés a kudarc első jele. Fogalmad sincs egy tartós kapcsolatról, annyira látszik. A békés együttélésnél már nem számít a szex, nem számít semmi, csak legyen kaja, legyenek a csekkek befizetve. Te azt hiszed hogy az olyan, hogy amilyen a kapcsolat eleje, az fog továbbra is zajlani, csak saját lakásban, rendezett körülmények között. Nézzél már szét!
A házasságok 80% már csak látszat, beletörődés, vagy az egyik fél szenved benne, max nem meri bevallani. Ja, 20 évesen én is azt hittem mint te. Aztán 45 évesen rájöttem arra, hogy meg van az ég világon mindenünk, gyerek is van, csak éppen mint nő és férfi már nem létezünk. A vicces az, hogy még csak nem is tehetünk róla. Feladatok vannak, más szerepkörök mint 31 évesen. Dolgozni kelle rajta? Giccsparádé, bullshit! Itt már úgy működünk, amilyenek vagyunk. Rájöttünk hogy ki milyen. Én érzelmes vagyok, a feleségem nem. Én az érintéseket szeretem, ő a beszélgetéseket. Én igazodom hozzá, ő hozzám nem. Én meghallgatom, kommunikálok vele, ő már csak extrém módon erőlteti a testiséget. Egyébként teljesen jól működünk mint család, sőt kifejezetten profi módon. Egyénenként is sikeresek vagyunk, iskolázottak, intelligensek, a munkánkban is komoly elismeréseket szereztünk. Aztán mégis eltűnt az a valami.
Pár évig működik, aztán huss. Akkor van szerencség ha tökéletesen olyan embert találsz aki olyan mint te, majd az évek alatt ugyanarra haladtok és fejlődtök. Felesleges itt nagyképűsködni sok embernek, hogy bizony 30 év házasság után is izzik a lepedő, minden szuper. Szerintem én 5 életnyi energiát használtam el 20 év alatt, és kudarcot vallottam ezen a téren. Nem az én hibám, hanem az, hogy nem fedjük le egymást tökéletesen a feleségemme. Elválni ezért nem fogok, mert az élet többi területén megtaláltam a tökéleteset. Ha az izgalmas szexet keresném, akkor 3 évente úk partnert választanék. Akkor viszont tutira ki lenne maxolva a ffi és a nő viszony.
"A békés együttélés a kudarc első jele."
Szerintem az álomé. A húszas éveimben én is keserű voltam, mint te, mert a sok öreg, aki rosszul választott, teleültette a fejem minden szarral.
Az ilyen megmondós válaszoknál én ott elakadok, hogy miből gondolod, hogy nekem ugyanaz az ideális kapcsolat, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!