Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell sok nőnek mindenáron a rosszfiú-jópasi aki már a terhesség alatt félremegy?
Egyik barátom nagy csajozós, 34 éves. Összejött egy szuper csajjal, fiatal (25) okos, álomnő! Ehhez képest már a járás alatt csajozgatott, a nőjének mondták is a barátnők de nem hitte el, azt mondta csak féltékenyek!
Megszületett a gyerekük, elvette feleségül, majd 4 hónappal később lelépett egy szerintem csúnyább, bunkóbb, 19 éves csajért. A felesége meg ottmaradt a kisgyerekkel egyedül.
Foggal-körömmel ragaszkodott a sráchoz, hiába mondta mindenki! És ügyvédnő ráadásul! Most siránkozik hogy a kisgyerekkel már nem fog kelleni senkinek.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Kell a jó?-NEM!!! Kell a rossz?-De ő nem olyan, v. megváltozik...-Mindig van kifogás.-Aztán meg csodálkoznak, majd jön a férfiak bűnösnek bélyegzése. Mert kihasznált... És a végén, jön az ébredés.-(miért nem mentem hozzá inkább a Hufnagel Pistihez /idézet:Mézga Géza a gyengébbek kedvéért./)
Ja és minden férfi szemét, mert nem fogad el a gyerekemmel együtt. Pedig régen én kellettem volna neki!
Hát igen... Régen igen, de a vágyott nőnek akkor sem kellet a jó. Majd ha megvan a "baj", akkor csodáloznak, hogy más gyerekével kitaposva már nem kellenek. Más fsza levét senki sem csókolgatja szívesen, hogy aztán azt vágják a fejéhez, hogy nem vagy az apám!!! Ez van hölgyeim. néha tükörbe is kellene nézni.. Tudom kemény szavak!
Nyilván nem látott a jövőbe és hitt a férfiben.
Jó pasi volt, ilyen egyszerű.
Szánalom az itt köpködő sok lúzer pasi...
Ügyvédnő? És akkor mivan?
Ismerek ügyvédnőt aki egy igazi tuskó hazug pszichopata.
Ez a diplomával,státusszal való bezzegelés sokszor röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!