Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhesség miatt vagyok megőrülve?
Az egyetlen, amire lehetősége lesz, hogy nézi. Miért, szerinted minden résztvevő végigmegy majd a táncos lányon?
Most nőként gondolj bele: kapsz (mittomén) 50 ezret, hogy táncolj. Te ingyen és bérmentve vállalnád, hogy le is cuppantasz mindenkit? Vagy hogy képzeled el ezt?
Sokkal valószínűbb, hogy ott fog állni a testőre a sarokban, és ügyel rá, hogy ne legyen semmi tapi. Már ha igazi csúcs kategóriás, gepárd testű szépség.
Akinek meg erre nem elég fellépti díja, az csak egy átlagos csaj, kiló sminkben, flitteres bugyiban, és semmi olyat nem mutat, amit te este otthon ne tudnál.
Erre egy válasz van:
Megy egy autó a Řáholec erdő mellett, Rumcájsz kiugrik a fák mögül, megállítja az autót és makkos pisztolyával megfenyegeti a sofőrt:
- Verd ki a f.rkad, ha kedves az életed!
Megtörténik.
- Mégegyszer, ha életben akarsz maradni!
Megteszi a sofőr.
- Na most megint!
- De már fáj!
- Nem érdekel!
Harmadszor is megteszi.
- Megint!
- De már csak meleg levegő jön4
Mire Rumcájsz:
- Manka drágám, gyere, itt van egy kedves úr, aki bevisz téged autóval Jičínbe.
Igényled, hogy melletted legyen a párod. Ennyi. Ez természetes.
Én lehet megkérném, h ne menjen el. Egyébként a táncos lányokkal a vőlegényt szokták összehozni, nem a vendégeket.
Egyébként jó, hogy ezt neki nem mondod el, mert csak felidegesítenéd.
(Ha mégis megy, sz.pd le előtte 3×)
Normalis helyeken a vőlegény sem megy el a táncosnővel, remélem ezt azért mindenki tudja! Ha még sem, rossz családból jössz ( és ez nem vicc!)
Kérdező, másodikka értek egyet. ;)
Kerdezö,normalis h eszedbe jutott...
hiszen igazad van,de ne aggodj nem lesz semmi baj
Ismered a ferjed,szerinted kockara tenne teged meg a piciket?
Csak probalj bizni benne,ha ö ezt erzi hidd el nem lesz baj
sok ferfi ilyenkor kivonul akiknek lelkiismeret furdalasa van
Dolgoztam egy discoban ahol gyakran bereltek legeny bucsura helyseget
szoktak menni tancoslanyok,volt h a völegeny faradt ki es kert egy jo erös vodkat de sokszor elöfordult h a legenybucsu tagjai közül többen jöttek ki ök kinnt folytattak a mulatast.
Nem lesz semmi baj kivanj neki jo mulatast
nefelj alig varja majd h hazaerjen hozzatok
Szia!
A nővérem táncos volt, általa beleláttam ebbe a világba, egy időben segítettem rendszerezni a fellépéseit.
A táncosok nem prostik, ha valakiről kiderül, hogy vállal mást is, azt mélyen elítélik, ügynökségeknél ki is dobják.
Nem lehet, hogy önbizalomhiányos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!