Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 33 évesen új életet kezdeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 évesen új életet kezdeni? Vagy már törődjek bele a sorsomba? Munkamániás pasi mellett

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, közel 5 éve élettársi kapcsolatban élek. Házasságot nem is terveztünk ez közös döntés volt. De úgy érzem boldogtalan vagyok mert antialkoholista munkamániás a párom és minden előrébb való neki nálam…

Most volna valaki aki talán… nem, nem szeretőm csak gondolati szinten történt bármi is. Ő 31 éves, sokkal lazább életet él, dolgozik de sportol szórakozik bulizik, persze nem mint egy kamasz de mégis teljesen más.

De már éjszakánként nem tudok aludni ver a víz, dobos ezerrel a szívem már félek valami bajom lesz nemtudom mit csináljak az életemmel. Félek mert minden amiért eddig én is dolgoztam semmivé vàlik de úgy szeretnék én is boldog lenni

Talán még van esély??! Vagy nem?!

2021. nov. 7. 18:28
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%

Én biztos nem ásnam el magam 33 évesen. Látod hogy tőle mennyit várhatsz, és ez neked nem elég. Még 50 evet így akarsz lehúzni?

Ha úgyis másra vágysz, hagyd ott a párod es próbáld meg. Miért ne? Nem is értem.

2021. nov. 7. 18:43
 12/46 A kérdező kommentje:
9. Az elején kevésbé volt munkamániás miota saját vállalkozása van azota megőrült. Ráadásul a fix helyen is keresett ennyit kár ezért robotolnia ha meg se éri anyagilag. De hát ez van.
2021. nov. 7. 18:44
 13/46 A kérdező kommentje:

Nem akarok egyedül lenni ,fiatalon hosszú éveket voltam egyedül teljes magányban ezt még egyszer nem élnék túl.

De most meg boldogtalan vagyok. Sajnálom az egészet.

2021. nov. 7. 18:45
 14/46 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen az élet, semmire sincs garancia! De ha mar aludni se bírsz az idegtől, akkor annyira nem a saját értékrended szerint élsz, hogy annak már egészségedre is lehet hatása. Ha boldog akarsz lenni, azért sajnos kockaztatni kell. Nem fogják aranytálcán elédhozni a tökéletes férjet.
2021. nov. 7. 18:50
 15/46 A kérdező kommentje:
14 Férjhez menni sosem akartam hidegen hagy a papír :) csak szeretnék boldog lenni. Közhely de ha vesz nekem valamit már nem tudok örülni ha mellette szarik a fejemre és 7 napból 6 ot nem is szól hozzám.
2021. nov. 7. 18:53
 16/46 anonim ***** válasza:
46%

Mi van anyukám? Unalmas a pasi? Majd az új, laza krapeknál meg azért nyígsz majd, mert állandóan bulizik, meg piál? Meg majd félre izél😂.

Szegény élettársadat sajnálom csak, gondolom fogalma sincs csórinak kivel hozta össze a sors.

2021. nov. 7. 18:54
 17/46 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk azt nem ertem, hogy miert baj az, hogy antialkoholista.
2021. nov. 7. 18:55
 18/46 A kérdező kommentje:
16 Ha valakivel nem törődnek akkor az nem unalmas hanem egyszerűen rossz! Egy kapcsolatban fontos a közös időtöltés is és nem nagy dolgokra gondolok itt!! Hanem mondjuk meginni valamit együtt, beszélgetni, sétálni ..
2021. nov. 7. 18:57
 19/46 A kérdező kommentje:
17 Mert javasoltam mint ötletet üljünk ki a teraszra igyunk meg egy pohár bort beszélgessünk és úgy nekem ugrott mint ha megölni akartam volna…. Én sem vagyok italozos de egy pohár bor vagy egy ünnepi koccintas belefér.
2021. nov. 7. 18:58
 20/46 anonim ***** válasza:
45%
Nem teljesen értem, hogy igazából mit szeretnél megtudni, mi az igazi kérdés.
2021. nov. 7. 18:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!