Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen új életet kezdeni? Vagy már törődjek bele a sorsomba? Munkamániás pasi mellett
33 éves vagyok, közel 5 éve élettársi kapcsolatban élek. Házasságot nem is terveztünk ez közös döntés volt. De úgy érzem boldogtalan vagyok mert antialkoholista munkamániás a párom és minden előrébb való neki nálam…
Most volna valaki aki talán… nem, nem szeretőm csak gondolati szinten történt bármi is. Ő 31 éves, sokkal lazább életet él, dolgozik de sportol szórakozik bulizik, persze nem mint egy kamasz de mégis teljesen más.
De már éjszakánként nem tudok aludni ver a víz, dobos ezerrel a szívem már félek valami bajom lesz nemtudom mit csináljak az életemmel. Félek mert minden amiért eddig én is dolgoztam semmivé vàlik de úgy szeretnék én is boldog lenni
Talán még van esély??! Vagy nem?!
Én biztos nem ásnam el magam 33 évesen. Látod hogy tőle mennyit várhatsz, és ez neked nem elég. Még 50 evet így akarsz lehúzni?
Ha úgyis másra vágysz, hagyd ott a párod es próbáld meg. Miért ne? Nem is értem.
Nem akarok egyedül lenni ,fiatalon hosszú éveket voltam egyedül teljes magányban ezt még egyszer nem élnék túl.
De most meg boldogtalan vagyok. Sajnálom az egészet.
Mi van anyukám? Unalmas a pasi? Majd az új, laza krapeknál meg azért nyígsz majd, mert állandóan bulizik, meg piál? Meg majd félre izél😂.
Szegény élettársadat sajnálom csak, gondolom fogalma sincs csórinak kivel hozta össze a sors.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!