Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig haza kell jönnöm utána, amit utàlok, mit csinaljak?
Barátommal (illetve neki lehet csak egy lyuk vagyok, de ez most nem is lényeg!)mindig az van, hogy amiért nem élünk egyutt, es hozzám nem hívom, miutan nála voltam, mehetek haza kb.
Es olyankor ugy megtalál egy rossz érzés, hogy állandóan meg van egy idő határozva, hogy most menni kell, x napig nem vagyunk együtt, online kapcsolattartás szinte nincs is, max tel ha hivom.
Szoval lassan azert utálok találkozni, mert UTÁNA rosszul vagyok és szomoru, hogy eddig tartott. Megint x nap semmi jön. X napig nem vagyunk együtt, meg ki tudja, amugyis meddig van velem, tekintve, hogy baja van velem.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Nincs másik barátom, nem is találok, aki várna, vagy ne lenne vele ilyen "eddig tartott"érzésem.
Lassan nagyobb bennem a rossz érzés, mikor eljövök, mint a jó érzés, mikor megyek hozzá.
Azaz már attol rettegek előre hogy másnap öltözni, menni haza, búcsú, szia.
Szerinte meg teljesen normális h van életük az embereknek. Nekem is van. De az az érzés az nem logikai. Az egy görcs bennem, hogy menni kell. Es nagy.
Erre nincs megoldás. Jol érzem?
Egyáltalán nem küld el.
Másnap is lehetek vele míg nem megyek haza.
"nem változtatsz"
Nem nekem kene változtatni szerintem. Amig nem vesz komolyan, addig nem hívom magamhoz.
Leirtam az elso oldalon. Szerintem egy ffinek kell eloszor bizonyitania nem a nőnek. Ha lyuknak használ, nem fogom hívni.
És be tudnám a teendőim mellé is iktatni. Szoval ez sem lenne gond hogy nem érek rá. De ki avatná be az életébe azt, aki nem veszi komolyan meg stb?
Miert kène nekem bizonyitani egy olyan férfinek aki nem bizonyít nekem, hanem elvárásokat támaszt a semmire?
Nem mentem át.
Dehogy távkapcsolat:D
Kozel él.
23#
1. Eleve leszögezte, hogy nem vesz komolyan amig nem változom.(azaz bízzak benne a semmire. De ki bízna olyanban, aki lyuknak használja?? 020 as csapda)de szerinte bizonyítson a nő eloszor. Szerintem meg bizonyítson a férfi es alapozza meg a nő bizalmát.
2. Ha próbálkozom beavatni a teendőimbe életembe, meg-megjelenik ugyan, de nem látom rajta hogy szívesen tennè. Az exem ezzel szemben örömmel rohant sőt ő talált ki egy millio közös plusz dolgot a terndoim mellé azokkal párhuzamban. Csak mégjobban felporgette az eletem es nem magamra hagyott a teendoimmel, azokban részt vállalt sőt ő ötletelt is.
3. Amikor még vele lennék es mennem kell haza es ez nekem rossz es megemlítem hogy semmi bajom nem lenne, ha pl egyutt élnénk mert akkor nincs ez az érzés, azt mondja minden embernek van sajat élete, ez normalis, ha egyutt élnénk se kéne 0 24 egyutt lenni. Teljesen kicsavarta azt amirol beszéltem nem is ezt 0 24 et vártam. Ezzel szemben az exem már el is költöztetett volna magához (csak ő messze élt)azt várta pakoljak mondjak fel, nézzek nála munkát, meg szuljek neki oda gyereket. Eszébe nem jutott volna ilyet mondani kiforgatni az összrkoltozes tèmát arra, hogy juj akkor 0 24 et várok es az kizárt.
4. Nem úgy hiv hogy gyere kajáljunk, gyere elmegyunk ide oda, hanem: gyere, veled akarok lenni de forma 1 van, azt nèzni akarom. Ha nála van egy haverja nem invitál be hogy gyere ulj le közénk, vagx akarmikor haverral talalkozunk en komolyan csak dísz vagyok nem avat be a tarsaságba nem emlit meg nem szol hozzam csak a haverhoz, komolyan mèg a haverok kezdenek velem beszélgetést, es nekik kellemetlen az hogy hatterben vagyok es még ők tisztelnek meg azzal hogy "előtèrbe" hívnak, bevonnak a társaságba nyitnak felém, beszéltetnek, udvariasan figyelembe vesznek.
Ha nem érthető a szitu ahogy leírtam, sajnalom.
Eddig az osszes exem ha haverokkal találkoztunk beszelt rolam figyelembe vett engem is mintha ott lennék, a mostani meg szoszetint levegőnek néz ha haverokkal vagyunk. Multkor otthagyott a boltban mert abkakbol(kirakatuveg), meglatta ahogy parkol a haverja es kirohant hozzá, en meg mentem utána, hogy ez hova tűnt. (Neha ugy nezunk ki mint vmi c.gók, elől a ffi és hátul a nő követi)a haveroknak is igy jön le akik látnak. Már kényszeresen ők vonnak be a társaságba, a barátom helyett vagy nekem kène szerepelni hogy bakker en is itt vagyok.
5. Azok meg aproságok hogy nem qrolikeokat kéne nyomogatnia másokra, közös képeket ki kellene tenni, ezek olyan mellékes plusz csak. De ugye amig ÈN nem változom hogy komolyan vehessen(1.pont), ezt nem érdemlem ki...röhej.
6.amig a teendoimben vagyok, azaz nem vagyunk egyutt, addig a kapcsolattartás kimerul szinte közhelyekben, mintha nem is a baratommal beszélgetnék hanem akárkivel csak. Nem személyes valahogy semmi. Képes játszmázni pl joejt uzenetről direkt lehagyja a puszit, nos ezt látni a saját szerelmedtol hogy joejt(igy "hivatalosan")hát az minden, csak pont nem bizalomgerjeszto, még egy utolso senki is a netről, aki csak d.gni akar, is küld puszi meg csók matricákat. De a saját barátom nekem nem(de gondolom màsnak igen de nekem ez nem jár HA en nem kuldok neki)piti játszmázós.
7. Vannak gyertyái gyertyatartoi egy asztalon. Kerdeztem hogyhogy nem használja olyan romantikus lenne nekem tetszene.
Erre eltelik egy kis ido talan 2 hét es rendet pakolt az asztalon gyertyákat gyujtott stb. Megörültem neki. Erre kozli hogy nem nekem es nem miattam miert hiszem azt hogy csak korulottem forog minden miért vagyok egoista? Es ahogy néztem a gyertyák csumig leégve, azaz tenyleg magának csinálta csak meg. Ez jellemző rá hogy magának csinosítgatja a lakást, magának edz, magának parfumozi magát, esetleg családy partikra borotválkozik, semmit nem latok rajta amit Miattam tenne. Engem képes kinyult melegitőben kómás fejjel is fogadni.
A lista amugy végtelen
Ő meg az ellenkezőjét sorolhatná mennyi mindent megtett értem.
Kezdve azzal hogy ő legalább fogad a lakásán bármikor én meg nem őt.
Azért használ csak lyuknak, mert csak arra vagy jó.
Komoyan nke értem miért olyan nehéz ezt elfogadni, törődj bele és lépj tovább.
Neki az a fő baja hogy nem bízom. Csak èpp a semmire varja ezt el. De szerinte a bizalomhoz nem is kéne semmi.
De ki az a hülye aki bízik olyanban aki nem veszi komolyra?
Ha ezert nem vagyok komolyra valo mert az a komolyra valo aki megbízik egy d.gópajtiban akkor mirol beszélunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!