Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig haza kell jönnöm utána, amit utàlok, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Barátommal (illetve neki lehet csak egy lyuk vagyok, de ez most nem is lényeg!)mindig az van, hogy amiért nem élünk egyutt, es hozzám nem hívom, miutan nála voltam, mehetek haza kb.

Es olyankor ugy megtalál egy rossz érzés, hogy állandóan meg van egy idő határozva, hogy most menni kell, x napig nem vagyunk együtt, online kapcsolattartás szinte nincs is, max tel ha hivom.

Szoval lassan azert utálok találkozni, mert UTÁNA rosszul vagyok és szomoru, hogy eddig tartott. Megint x nap semmi jön. X napig nem vagyunk együtt, meg ki tudja, amugyis meddig van velem, tekintve, hogy baja van velem.

Hogy lehetne ezt megoldani?

Nincs másik barátom, nem is találok, aki várna, vagy ne lenne vele ilyen "eddig tartott"érzésem.

Lassan nagyobb bennem a rossz érzés, mikor eljövök, mint a jó érzés, mikor megyek hozzá.

Azaz már attol rettegek előre hogy másnap öltözni, menni haza, búcsú, szia.

Szerinte meg teljesen normális h van életük az embereknek. Nekem is van. De az az érzés az nem logikai. Az egy görcs bennem, hogy menni kell. Es nagy.

Erre nincs megoldás. Jol érzem?

#go home
2021. nov. 6. 18:40
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%
De nem szakítasz vele, mert... 🤷‍♂️🤦‍♂️
2021. nov. 6. 18:44
 2/49 anonim ***** válasza:
93%
Mit szeretnél mi történjen?
2021. nov. 6. 18:49
 3/49 A kérdező kommentje:

Jo lenne időkorlát nelkul lenni.

Most ez sehogy nem vitelezheto ki, ha nem hivom fel, ami ugye kizárt?

2021. nov. 6. 18:53
 4/49 A kérdező kommentje:

Szoval állandoan ugy vagyunk egyutt amikor en tudok menni es addig amig vele tudok lenni.

Mivel vannak teendoim.

2021. nov. 6. 18:57
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem tudom értelmezni az irásod......
2021. nov. 6. 18:57
 6/49 anonim ***** válasza:
98%
Mi a kérdésed amúgy ????
2021. nov. 6. 18:58
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

"de ez most nem is lényeg"

De.

2021. nov. 6. 19:09
 8/49 anonim ***** válasza:
98%

"miután nála voltam, mehetek haza kb!"

Ezt úgy hívják, hogy szexkapcsolat!

"Hogy lehetne ezt megoldani?"

Ha nem akarsz szexkapcsolatot, akkor szakítasz! Így lehet megoldani!

2021. nov. 6. 19:15
 9/49 A kérdező kommentje:

5 es 6#

A kerdes az hogyan kerüljem el a rosszt érzést ami magával ragad amikor eljövök a barátomtol?

Olyan rossz érzés hogy ez miatt komolyan már azon gondolkodom, hogy át se megyek. Mert akkor ugye nincs az másnap, hogy mennem kell haza.

7# azert irtam hogy nem lényeg mert ő nagybeszélgetések keretében olyan dolgokat mond ill elvárásokat mond hogy mi kell neki a valodi kapcsolathoz meg mikben változzam ami marhára irritál. Eloszor sztem egy ffinek kène bizonyitania azt, hogy komolyan veszi a nőt(amit nem tesz meg nekem), es nem fordítva hogy elvárásokat támaszt a nőnek ahhoz hogy komolyan vegye. Szerinte meg a nő bizonyitson hogy komolyan veheti.

Pont hidegen hagy jelenleg mire vesz.

Jelenleg az érdekel hogy ne gyomorgörccsel jöjjek el.

2021. nov. 6. 19:21
 10/49 A kérdező kommentje:
8# a szexkapcsolat a mienknél joval egyszerűbb lenne hidd el.
2021. nov. 6. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!