Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig haza kell jönnöm utána, amit utàlok, mit csinaljak?
Barátommal (illetve neki lehet csak egy lyuk vagyok, de ez most nem is lényeg!)mindig az van, hogy amiért nem élünk egyutt, es hozzám nem hívom, miutan nála voltam, mehetek haza kb.
Es olyankor ugy megtalál egy rossz érzés, hogy állandóan meg van egy idő határozva, hogy most menni kell, x napig nem vagyunk együtt, online kapcsolattartás szinte nincs is, max tel ha hivom.
Szoval lassan azert utálok találkozni, mert UTÁNA rosszul vagyok és szomoru, hogy eddig tartott. Megint x nap semmi jön. X napig nem vagyunk együtt, meg ki tudja, amugyis meddig van velem, tekintve, hogy baja van velem.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Nincs másik barátom, nem is találok, aki várna, vagy ne lenne vele ilyen "eddig tartott"érzésem.
Lassan nagyobb bennem a rossz érzés, mikor eljövök, mint a jó érzés, mikor megyek hozzá.
Azaz már attol rettegek előre hogy másnap öltözni, menni haza, búcsú, szia.
Szerinte meg teljesen normális h van életük az embereknek. Nekem is van. De az az érzés az nem logikai. Az egy görcs bennem, hogy menni kell. Es nagy.
Erre nincs megoldás. Jol érzem?
Szerinte meg a nő bizonyitson hogy komolyan veheti
Ő elvárja azt h bízzam benne.
Elvárja, csak a bibi az, hogy a semmire várja el. De szerinte meg ez alapnak kéne lennie egy nőben.
Fenének sincs kedve vele egy darabig ilyenekről ertekezni most.
Engem most csak az erdekel hogy mikor eljövök boldog legyek vagy legalább ne szomoru.
13
Így érek rá
Mert en komolytalan kapcs t nem szoktam hazavinni azert nem hivom át.
En nem költözöm oda,mert nekem nem lenne praktikus.
Szoval gondoltam hogy a lehetetlent akarom
Igen, ez így elég lehetetlen, hogy olyan problémát oldjunk meg, ami nincs.
Nyuszibaba, nem éltek együtt, nem is akartok, te nem érsz rá többet. Ezek szerint nem zavar, hisz nem változtatsz.
Hazafele igyál egy üveg páleszt, garantáltan jókedved lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!