Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom munkát kapott a fővárosban, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Majdnem 3,5 éves párkapcsolatról van szó. Vidéken élünk messze a fővárostól, de ott kapott egy ajánlatot, ami álmai lehetősége lenne. Viszont nekem itt van munkám, nem mondom hogy álmaim melója és nem találnék hasonlót Budapesten, de mégis nehéznek érzem hogy itt hagyjam a családom és a barátaim. Főleg, hogy a család támogatását nem kapnám meg ezügyben. A párkapcsolatról annyit, hogy nagyon szeretjük egymást, vannak problémák, de jelenállás szerint együtt tervezünk közös jövőt. Bennem van, hogy mi van ha tönkremegy a kapcsolat, akkor eldobtam úgymond a családom és a munkám. Ki tud okosat mondani?2021. nov. 6. 10:38
41/44 anonim válasza:
39.es vagyok és teljesen egyetértek a 40.es válaszolóval.
42/44 anonim válasza:
46 éves Anyukád?Az nagyon fiatal, sokaknak még ovis, alsós gyereke van ebben a korban a környezetemben.Nem normális, hogy ennyire rád telepedik, és Te meg meg akarsz felelni. Hullámvölgyek 3,5 év alatt?Nálunk szikrája sem volt, nem is értem miért tartod normálisnak.Anyukádtó messze kellene menned, Ő is és Te is szokja, hogy önálló.Ettől nem dobod el, és nagyon messze sem leszel.A kapcsolatod nagyon ingatag viszont, Te is érzed, ha úgy beszélsz róla, hogy " jelen állásszerint"" vannak problémák".Nem nomális, hogy vannak problémák és nincsenek mindenhol ilyen kevés idő után.
43/44 anonim válasza:
A kismadár kirepült a fészekből, tessék elvárni végre a köldökzsinórt! Felnőtt nő vagy, nem függsz anyádtól, èld a saját életedet! Nem kell a kis faluban besavanyodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!