Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok azt a kapcsolatot ahol a párotok legalább egy órányira lakik a munkahelyektől, együtt éltek viszont ő kocsival jár, ti azonban csak busszal tudtuk bemenni a fővárosba dolgozni?
Ha tényleg vele akarok élni, akkor inkább munkahelyet valtanék. Ok ez nem olyan egyszerű, de vmi kompromisszum kell.
Én sem mennék a büdös zajos Pestre albiba, mikor van egy saját vidéken.
Meg kell találni azt a kompromisszumot, ami mindkettőtöknek elfogadható!
Ha ő ugyanannyit utazik, dolgozik, akkor ő nem vállal semmit a kapcsolatért, összeköltözésért! Munkahelyet nem mindenki válthat, mert ha jó munkahelye van, akkor nem könnyű ugyanolyan jót találni!
Meg kell beszélni Nektek, együtt!
(Gondolom Te a lány vagy, mert a pasik nem szeretnek változtatni a dolgaikon!)
Vállalnám, persze. Pest mellett egy vidéki csendes ház nagyon jó, társsal együtt. A munkamenettel meg más lapra tartozik. Sok pár másként jár munkába.
Nem is értem a kérdést. Ettől függővé tenni egy kapcsolatot?
Nem értem a kérdést. A férfi egy óra alatt ér be kocsival a munkahelyére, te meg valamivel több (mondjuk 70 perc?) tömegközlekedéssel, és ezért aggályos az összeköltözés? Ha ő is busszal járna, és neki tartana tovább így az út, akkor rendben lenne?
Hát, ha neked ez gondot jelent, akkor ne költözz össze vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!