Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok azt a kapcsolatot ahol a párotok legalább egy órányira lakik a munkahelyektől, együtt éltek viszont ő kocsival jár, ti azonban csak busszal tudtuk bemenni a fővárosba dolgozni?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy soha nem akarnék párkapcsolatot egy olyan férfival, akit nem szeretek annyira és nem fontos nekem annyira, hogy ezt vállaljam azért, hogy együtt élhessünk.
Én mondjuk eleve sokkal szívesebben élnék egy családi házban vidéken, mint Budapesten, pedig egy nagyvárosban nőttel fel, szóval még örülnék is neki, de ezzel nyilván mindenki máshogy van, és mások a szempontjai.
A napi kb. két óra buszozás nem egy élvezet, de megpróbálnám úgy felfogni, hogy nem feltétlenül elvesztegetett idő, ha utazás közben olvasok, vagy esetleg tanulok valamit, vagy el tudom foglalni magam bármi mással, amire egyébként is szakítanék időt.
Megkérdezhetem, hogy neked egyébként van egy saját lakásod Bp-en, ami viszonylag közel van a jelenlegi munkahelyedhez?
A kérdés lefordítva, a csávónak van egy háza ahonnan nem akar tök logikátlanul kiköltözni azért, hogy valahol fizessen egy albérletet viszont a kérdező szerinte az a ház nagyon távol van az ő munkahelyétől, ha kiköltözik a csávóhoz.
Tehát a kérdező ahhoz köti a kapcsolat megvalósulásának lehetőségét, hogy miután beköltözött az emberünkhöz neki sokáig tartana beérni dolgozni :DDDD
A legtöbb ember utazik kb. napi 1 órát otthonról a munkahelyére alapjáraton számomra nem okozna problémát :D Vagy, ha éppen megy be dolgozni elvihetne téged is, ha nem is a munkahelyedre, de a belvárosba a többi napon meg megoldod.
Ez esetben kicsit várj még a teljes költözéssel. Heti pár napot aludj nála, próbáld ki, mennyi idő beérni, mennyire fárasztó ez neked, ki tudod-e használni az utazással töltött időt (pl. olvasás, nyelvtanulás, alvás), sok mindenen múlik, mennyire fárasztó az ingázás. Ha kényelmes távolsági buszon vagy ingázós vasúti járaton (pl. mint a Szob-Vác vonal) kell eltölteni az idő nagy részét, amin ülőhely is van, az sokkal jobb, mintha két átszállással egy rozzant vonaton vagy ezeréves Ikaruszon.
A puding próbája az evés, ez döntsön, ne az anyukád! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!