Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom munkát kapott a fővárosban, mit tennétek?
Ez így csak még szarabbul hangzik, hogy kiderült férfi vagy.
Üdv.: Egy másik férfi
16-oska egy főnyeremény lehetsz ezzel a förtelmes stílussal.
Mintha egy tárgy lenne a nő akivel a férfi csinál azt amit akar. Engem senki se gyűrűzött meg mint egy állatot vagy pakolt teherbe soha. De mégis volt férjem és van gyerekem. Ha érted mit akarok ezzel mondani.
Egyébként honnan veszed hogy 3 év után gyereket akar egy nő? Fogamzásgátlás is létezik. Nem rajtad múlik hogy te teherbe pakolsz valakit nagy kegyesen, hogy érezze hogy komoly a kapcsolat. Gusztustalan.
A kérdésre válaszolva. Az érzelmi zsaroló, rátelepedő anyukától kell függetleníteni magát. 23 évesen költöztem külföldre, nem volt apelláta, nem is lehetett volna mert felnőtt voltam, a saját életem kell élni. Szerencsére az én anyám nem ilyen.
Én is hasonló helyzetben voltam, igaz csak 1,5 éves kapcsolat és férfiként (szintén Db-Bp dilemma).
Engem a család nem tartott volna vissza, lett volna Pesten is melóm, de paradox módon Bp-n havi 400-zal kevesebb lett volna a nettóm (neki az "álomhelyen" kevesebb volt ettől a teljes fizuja). Emellé még egy hasonló szintű ház, ami itt van, a bp-i agglóban +30-40M-val drágábban indul (de normális belső kerületben 300M-tól, ami már vicc). Az pedig már mellékes volt, hogy nekem nagyon nem jön be az a város.
Szóval, én kő kemény anyagi okok miatt nem mentem és így lett vége a kapcsolatnak.
De ha anyagilag nektek még jobban is megéri, akkor én csak a család miatt nem vetnék véget a dolognak...
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!