Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytatnátok így a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok így a kapcsolatot, 40 körüli nők?

Figyelt kérdés

Miután megismertem a párom, pár hónapra rá jöttek a lezárások, ő emiatt elvesztette a munkáját. Azóta a tartalékait éli fel, teljesen szegényes életmódot él, nagyon keményen takarékoskodni kényszerül. Igyekszik kialakítani új bevételi forrást, vállalkozást, annak alapjait egyengeti, képezi magát, tanul stb.

Nem élünk együtt, nem is tervezzük, én elváltam, nem szeretnék senkivel még jó darabig összeköltözni. Ő is jól elvan egyedül. Szeretjük egymást ettől függetlenül, jól megvagyunk. Ami nekem fura nőként, hogy ő lényegében napi szinten nálam oldja meg az étkezését ingyen. Viszonozni nem tudja bevétel híján. Nem is fogadnék el így tőle semmit, hogy tudom, nincs pénze, nem tud venni semmit szinte. Alkalmi munkákat tud vállalni időnként, már ha van néha, mert erre felénk nem nagyon van.

Ez nekem olyan fura, mintha én tartanám el. Nem tud semmi közös programba beszállni, így az az én költségem egyedül, ami ritkán van, mert leginkább nem partner semmi programban, mondván, hogy ő ezt most nem engedheti meg, és nem akarja, hogy én fizessek neki bármit. Attól tartok, ha egyenesbe jön, akkor keres majd másik nőt, aki nem elvált, akivel családot alapíthat, szóval hogy csak kihasznál.

Emberileg viszont nagyon jó vele, jó társaság, férfiként is nagyon ott van, kényeztet, kedves.

Ti kitartanátok ebben a helyzetben, amíg sínre kerül, oly módon, hogy segítitek benne? Hogy kezelnétek ezt?

Biztos neki sem könnyű ez a helyzet, megértem őt is. De zavar, ha mikor nálam van, úgy kezeli a hűtőt meg a kamrát, mintha otthon lenne. Ha lenne benne némi kölcsönösség, nem zavarna, de az jelenleg nincs. Talán majd lesz, de ezt nem tudhatom biztosra. Kicsinyes vagyok szerintetek?

2021. nov. 1. 22:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy nem csak te vagy ebben a helyzetben, millio nő adja le ennyire magát,még a fiatalabbak is, pedig normális esetben az kene, hogy a ferfi, amikor meglatogat, hoz ezt azt, egy kis gyümölcsöt, egy kis pizzát, egy kis csokit, kvázi udvarol és örül hogy lesz ma szex. Mi magyar nők annyira leadjuk, hogy az valami hihetetlen, nulla, ismétlem nulla elvárásunk van és a pasik vigan állnak tovabb, mert mindig akad olyan nő aki egy kis szeretetmorzsáért lemegy kutyába.
2021. nov. 2. 09:51
 22/27 A kérdező kommentje:
21#, teljesen igazat adok neked. Habár sosem tudtam azzal mit kezdeni, hogy a férfinek örülni kell, ha van szex. Én nőként is örülök, ha van. Nem csak hagyom magam, hanem részese vagyok én is, nekem is fontos és jól esik. De amúgy tényleg az udvarlást, a kényeztetést el kell várni a nőnek, hogy ne lábtörlő legyen a férfinek, hanem a királynője. De mi nők elrontjuk a fiainkat már eleve, kiszolgáljuk őket a végletekig, mindenféle elvárás nélkül, aztán meg ők felnőve ezt várják a párjuktól is. Maximálisan tisztelem a kivételeket, nem sok van sajnos.
2021. nov. 2. 17:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
22-as, hát a nagy szerelem nálunk is erre ment rá az elején. A párom összeköltözés után azt hitte, kapott egy új anyukát. Egyértelműen ezt az anyja ültette el benne, ő ilyen lábtörlő típus, aki enni is utoljára eszik, mert neki nem jut hely a konyhaasztalnál. És persze amíg a párom apja punnyad ebéd után, ő mosogat, tereget és sorolhatnám. Párom úgy vélte, neki most már nincs más dolga, csak internetezni...Én meg nem tudtam, hova lett a férfi, akibe szerelmes tudtam lenni.
2021. nov. 2. 17:40
 24/27 A kérdező kommentje:
23#, megoldottátok vagy elváltatok?
2021. nov. 2. 17:46
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Megoldottuk, csak hát hova lett az a kezdeti lángolás? Jó, mindig elmúlik, ez igaz.

Ma már teljesen összecsiszolódtunk a házimunkában és fantasztikus apa lett belőle. Ettől függetlenül el fogunk válni. Egész más ok miatt.

13 éve vagyunk együtt, de 5 éve készülök a válásra, most pedig úgy néz ki, meg tudjuk oldani. Lehet, hogy hiba, nincs itt igazán jó döntés, de nekünk 5 évvel ezelőtt el kellett volna válni. Sőt, már a 2. évben szakítanunk kellett volna, de akkor még szerettem.

2021. nov. 2. 17:49
 26/27 A kérdező kommentje:

25#, sajnálom, hogy így alakult. Kívánom, hogy legyél boldog a válás után. Én sokkal boldogabb vagyok, mióta elváltam, nekünk is előbb el kellett volna.

Túl gyorsan összekötik az emberek az életüket, aztán szinte mindenki elválik, és csalódottan élnek tovább a lelki csomagjaikkal. Szomorú ez.

2021. nov. 2. 17:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Mi nem kapkodtunk el semmit. Mégis ez lett belőle. Nem illettünk össze fontos dolgokban, nem lehettünk egymás mellett önmagunk. Vannak ennek fokozatai, 8 évig megérte. Sokáig hittem azt, hogy válás esetén boldogabb lennék. Most azt gondolom, hogy nem leszek boldogabb, de így se akarok élni, csak azért együtt, mert anyagilag könnyebb. Mintha eladtuk volna a lelkünket.

Kívánom, hogy nektek legyen valami jó megoldás és derüljön ki, mennyi ebből az érdek.

2021. nov. 2. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!