Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytatnátok így a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytatnátok így a kapcsolatot, 40 körüli nők?

Figyelt kérdés

Miután megismertem a párom, pár hónapra rá jöttek a lezárások, ő emiatt elvesztette a munkáját. Azóta a tartalékait éli fel, teljesen szegényes életmódot él, nagyon keményen takarékoskodni kényszerül. Igyekszik kialakítani új bevételi forrást, vállalkozást, annak alapjait egyengeti, képezi magát, tanul stb.

Nem élünk együtt, nem is tervezzük, én elváltam, nem szeretnék senkivel még jó darabig összeköltözni. Ő is jól elvan egyedül. Szeretjük egymást ettől függetlenül, jól megvagyunk. Ami nekem fura nőként, hogy ő lényegében napi szinten nálam oldja meg az étkezését ingyen. Viszonozni nem tudja bevétel híján. Nem is fogadnék el így tőle semmit, hogy tudom, nincs pénze, nem tud venni semmit szinte. Alkalmi munkákat tud vállalni időnként, már ha van néha, mert erre felénk nem nagyon van.

Ez nekem olyan fura, mintha én tartanám el. Nem tud semmi közös programba beszállni, így az az én költségem egyedül, ami ritkán van, mert leginkább nem partner semmi programban, mondván, hogy ő ezt most nem engedheti meg, és nem akarja, hogy én fizessek neki bármit. Attól tartok, ha egyenesbe jön, akkor keres majd másik nőt, aki nem elvált, akivel családot alapíthat, szóval hogy csak kihasznál.

Emberileg viszont nagyon jó vele, jó társaság, férfiként is nagyon ott van, kényeztet, kedves.

Ti kitartanátok ebben a helyzetben, amíg sínre kerül, oly módon, hogy segítitek benne? Hogy kezelnétek ezt?

Biztos neki sem könnyű ez a helyzet, megértem őt is. De zavar, ha mikor nálam van, úgy kezeli a hűtőt meg a kamrát, mintha otthon lenne. Ha lenne benne némi kölcsönösség, nem zavarna, de az jelenleg nincs. Talán majd lesz, de ezt nem tudhatom biztosra. Kicsinyes vagyok szerintetek?

2021. nov. 1. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
Ha enni sincs mit, vallalkozni sem tud. Higy fizetbe az adojat stb? Szerintem hazudik es hiteget. Azert nem egy 40 eves no a ferfiak alma es ha szeretbe, legalabb jo benyomast keltene. Nem enne nalad semmit, ellenben egy pizzat sutne vagy hozba egy szál utszeli viragot. Megmasszirozna, kitakaritana nalad, barmi ingyenes cuccot latna promocios toll jegyzetfuzet azonnal vinne neked stb. Mit tesz bele a kapcsolatba azon kivul hogy hozza tudsz bujni es engdi? Az a dilemmad hogy te is tudod ki kell tartani egy ferfi mellett a bajban, na de csak ha szeret minket. Ennek pedig vannak jelei. Setát szervezni, masszirozni, kikerdezni a napod ingyen van.
2021. nov. 2. 05:13
 12/27 anonim ***** válasza:
46%
Az a probléma, hogy ha sikerül kimásznia a pasinak a gödörből a kérdező segítségével, akkor a vállalkozása sikere nem közös tesz, hanem csak a férfié. Na ezért kell beszűntetni az ingyen étkezést most azonnal. Gondolom ott is fürdik. Jó dolga van, egy kis szexért cserébe ingyen kaja, otthon nem kell fűtenie, számlája alig. Én biztosan nem csinálnám a kérdező helyében
2021. nov. 2. 05:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús lenne, hogy olyan típus, aki mindig álmokat kerget, amikből azért nem lesz semmi, mert túl magasra rakja a mércét és addig se kell csinálni olyat, amit nem szeretne. Ha ennyire gáz van, elmehetne takarítani, mosogatni a nagy álmodozás és tanulás mellett, akkor elhinném. De ez, hogy egy laza, bimbózó kapcsolatban, ahol még semmi felelősség meg ígéret, mert (tök természetesen) azt se tudjátok, mit akartok egymástól (ő se) máris te tartod el több hónapja, különben nem vagy elég jó... Elég érzelmi zsarolósan hangzik. És nincsenek rokonai, barátai, semmi régebbi szociális háló, csak te lettél máris a legbiztosabb mentsvára? Egyébként én se tudnám csak úgy kidobni, ha kicsit is szeretem, szóval nehéz... De valahogy látnod kellene, meddig tényleg a körülmények áldozata, nem-e egy önsorsrontó személyiség, aki túl nagyokat álmodik, de mindig közbe jön valami mások hibájából.
2021. nov. 2. 06:13
 14/27 anonim ***** válasza:
47%
Lehet túl naiv vagyok, de ha minden stimmel ezen kívűl, én kitartanék mellette . Segít neked otthon?- megszereli ha elromlott valami? Mielőtt elvesztette a munkáját, gavallér volt? Fizette a közös programokat, kaptàl pici meglepiket?
2021. nov. 2. 07:00
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát ha kényeztet, jó társaság es naponta jar hozzad, akkor talan nem erdemes kidobni, viszont beszeld meg vele, hogy ha te allod a kajakoltseget, mostantol vissza kell fognod magad hogy jettonek is jusson. Mostantol nincs sonka, szalami a hutoben, bableves, gamisgulyas, grizes teszta lesz. Fontos hogy ezt megbeszeld vele, ne azt erezze hogy sajnalod tole a kajat vagy ki akarsz baszni vele. Annyit mondj "nagyon szeretlek és jó veled, de volt egy háztartási költségem előtted, amiből gazdálkodni, félretenni tudtam. Szeretném ujra ezt a költségkeretet használni, de ami ebbe belefér, azt megosztom veled. Emiatt olcsobb eteleket kell vennunk es foznunk"
2021. nov. 2. 07:24
 16/27 anonim ***** válasza:
40%
Én válással a hátam mögött, nem folytatnám. Elég a gyerekeimet eltartanom, nem tartanék el még egy felnőtt férfit mellettük. Akkor inkább egyedül, mint évek óta.
2021. nov. 2. 07:26
 17/27 anonim ***** válasza:
84%

Hát, azért lássuk be, ha te nem lennél neki, akkor is ennie kellene valamit, akkor is meg kellene oldania valahogy, ynilván nem halna éhen, nem igaz?

Ez esetben oldja meg úgy, ahogy akkor tenné, ha maga volna.

Mert az úgy nem járja, hogy te kvázi eltartod, eteted, ő meg ezzel spórol.

Nem azt mondom, hogy ne adj neki alkalmanként vacsorát, vagy ha épp ott van, te meg bekapsz egy rántott húst, akkor neki ne adj belőle.

De hogy eleve úgy kell vásárolnoid, hogy neki is jusson, ő meg berendezekedett arra, hogy te ellátod és ez szemlátomást azért túl nagy lekiismereti kérdést nem okoz neki, az nem állapot.

Egyen akkor otthons pórolósan, nálad meg néha bekap valamit. ha erre nem hajlandó, akkor azért az elgondolkodtató, mert hiába szánja bánja látszólag, mégis ott kosztol egyfolytában és bele sem gondol ez mekkora plusz költséggel jár.

Igenis visszaél vele, miközben a jövőjét építgeti, te nem haladsz a tieddel, szép és jó fejlődni, meg trvezgetni, de ne azon az áron, hogy kvázi eltartatja magát veled.

Hiába jó a kapcsolat amúgy, ha ezt nem ismeri fel, nem látja be, roppant önző és kihasznál.

Otthon mit eszik, nála miért nem vagytok sosem?

Egye azt javarészt, amit nélküled enne, elsődleges a szükségletek, mert oké, hogy tanul, de nyilván más sem úgy edukálja magát, hogy közben éhezik, hanem először eszik, aztán ha marad másra is, akkor tanul, nem véletlen nem tud tanulni rengeteg ember, aki amúgy szertene, de a megélhetése felemészti az erre fordítható összeget.

nem az anyja vagy, nbem egyetemista, hogy ellásd amíg végez, felnőtt ember, tartsa el magát. keressen olyan városban olyan munkát, amiből megél, aztán majd önfejleszt, ha telik rá, ne a te kontódra tegye.

Így summa summárum azt mondom, ebben a formában nem vállalnám, mégis mekkor pofa kellmár az ilyen hozzáálláshoz. Együtt sem éltek, nem is tervezitek, de azért az simán belefér neked, hogy eltratod a seggét, mintha valamilyen rászoruló rokonod, gyereked lenne. Ehhez igencsak vastag bőr kell, hogy legyen a képén az úriembernek, akkor meg hiába törekszik, mégsem oké annyira emberileg.

2021. nov. 2. 08:11
 18/27 anonim ***** válasza:
56%

Bocsi, de szerintem nincs olyan, hogy nem talál munkát. Van gyár, van építkezés, lehet takarítani. Amikor nem volt munka én is takarítottam diplomával meg három nyelvvizsgával. Kevés pénz volt, de attól jobb volt, hogy másokhoz kelljen járnom táplálékért.🤗

Azt el tudom képzelni, hogy olyan munkát nem talál, ami megfelel az igényeinek. És emiatt inkább vár és addig is kényelmes neki nálad. De ilyen helyzetben nem elsődleges, hogy tökéletes legyen a megfelelés az igényekkel.

Valószínűleg én eléállnék egyenesen, hogy álljon munkába bárhol, bármennyiért és finanszírozza legalább azt, amit megeszik. Utána majd változtathat, ha lesz jobb.

2021. nov. 2. 08:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek. Lényegesen közelebb jutottam ahhoz, hogy ezt hogy kezeljem a jövőben.
2021. nov. 2. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:
35%
Milyen vállalkozás az, amit másfél éve csak indítgat, meg egyenget? Nem lehet túl életképes az ötlet.
2021. nov. 2. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!