Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Rájöttem hogy a férjem rendszeresen jár egy prostihoz. Mit csináljak?
Azt kell tudatosítanod magadban hogy a férjed ugyanaz, aki volt. Ő nem változott. Ami változott hogy te ezt a nem éppen kis dolgot megtudtad.
Milyen ember ő? Milyennek gondoltad mielőtt ez kiderült?
Elgondolkoznék hogy miért nem merte elmondani nekem a belsővágyait. Miért folyamadott végül erre?
Tisztáznám a dolgokat mielőtt bármit is lépnék. Úgy gondolom hogy mindenki megérdemli azt, hogy tisztázhassa a dolgokat. Valahogy úgy ahogy egy vádlottal szemben is eljárnak.
Ha más nem, akkor legalább magam miatt megtenném. Ha ki is lépnék egy házasságból, akkor tudni akarnék mindent, ami ehhez vezetett. És neki is megadnám a szót, mert ő is csak egy ember, még ha meg is tette azt amit tett. És mégis csak neki mondtam igent. Neki is jár a tisztességes “eljárás”. És hogy miért? Mert emberek vagyunk nem ösztönlények vagy éppen állatok.
Nem javaslom a szó nélküli szakítást. Az csak elvarratlan szálakat és dühöt hagy maga után. Nem beszélve arról, hogy ez a viselkedés semmivel sem jobb, mint a megcsalás.
"Nem beszélve arról, hogy ez a viselkedés semmivel sem jobb, mint a megcsalás."
Így beszél az aki évekig nem takarítják le a penészt a szobája faláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!