Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Rájöttem hogy a férjem rendszeresen jár egy prostihoz. Mit csináljak?
Van akinek nem egyertelmü, hogy mit kell csinálni ilyenkor?
Segitek:
Elválni, gyereket (ha van) elvennintőle, mindennel ami csak van rahazudnina biroságon+kiforgatni a vagyonából az utolsó fillérig
Persze, mondd meg neki, ültesd le, beszéljetek róla. Gyűjts be minden infót, amit csak tudsz, aztán zárj ki minden külső véleményforrást (család, barátok, internet, stb.) és adj magadnak néhány hetet átgondolni a dolgot.
Gondold át, hogy hogyan hat majd ez a kapcsolatotokra 10 év távlatából, hogy mi lehet az oka, milyen mélyen gyökerezik bennetek a probléma, aztán dönts, hogy akarod-e ezt az életet. Én személy szerint nem vagyok annak a híve, hogy egyből dobjuk az egészet, hiszen egy párkapcsolat két emberen áll, de azt igenis számításba kell venni, hogy ad-e annyi jót neked a házasságotok, amiért megérné belerakni az újrakezdéshez szükséges (valószínűleg elképesztő mennyiségű) energiát.
Sajnálom, hogy ezzel kell megküzdened, sok sikert és kitartást!
Nem akkor kell kapálózni, mikor már megtörténik a baj. Talán valami már régóta nincs rendben, észre kellett volna venni. Te tudod, hogy milyen a sexuális életetek.
Próbáld vele megbeszélni nyugodtan és őszintén.
A rendszeres prostizásnál !!!NEM!!! kell bölcsis módjára kibeszélni vele, hogy mik voltak a lelki okai a tettére, és hogy ez neked rosszul esik, és egyenesen tilos hetekig racionalizálnod magadban ezt a fajta féregséget.
Egy megoldás van: válás.
Beszélgetéssel és kommunikációval olyan problémákat kell megoldani mint a háztartási feladatok elosztása, nem pedig az ilyen szintű degenerációt.
Ne nézzétek már hülyének kérdezőt.
#6: Szerintem meg saját magának tesz jót a kérdező, ha ad magának időt határozott döntést hozni. Senki nem nézte hülyének, nem beszélt bölcsis beszélgetésről vagy racionalizálásról.
Aki szerint egy válásról való döntést ilyen rohadt egyszerű meghozni, az jó eséllyel még nem lépett ki házastársi vagy élettársi kapcsolatból. Évek alatt nem csak félrekúrások és hazugságok, hanem együtt átvészelt nehéz időszakok, őszinte pillanatok is vannak, amik kötik az embert. Ez nem azt jelenti, hogy nem kell válni, ha az szolgálja az ember boldogságát, de azt talán döntse el az adott személy, hogy azt mi szolgálja.
7
A megcsalás, az nem probléma, hanem a másik elárulása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!