Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 47, én 50 vagyok.2 éve vagyunk együtt.Elszólta magát, hogy már nem tud úgy szeretni mint régen,nem megy neki.Ragaszkodik hozzám,mert hogy én nagyon szeretem,és ezt érzi.Ti hogy reagálnátok erre?
50 évesbe is lehet szerelmes lenni, életem egyik legnagyobb szerelme 49 éves volt, amikor megismertem és beleszerettem.
Ettől még más 50 éves ezt nem tudja kiváltani belőlem.
Ugyanakkor én is gondoltam már arra, hogy ez a kölcsönös szerelem nem akar összejönni sehogysem. Valahogy mindig azt látom, hogy az egyik szerelmes, a másik élvezi ennek előnyeit.
Nem tudom, van-e értelme illúziókra várni 40-50 éves fejjel.
Én nem találtam meg a kölcsönös szerelmet és nem is hiszek már benne. Emiatt arra jutottam, hogy jobban szeretnék egyedül élni. Nem hajkurászni illúziókat, hanem egyedül lenni és hagyni a fenébe az egészet.
Egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy egy formán szeretik egymást a felek. Ez hullámzó, mikor ki szereti jobban a másikat. Ez lehet a húzóerő amikor az egyik kicsit "kevésbé érzi a szerelmet". Olyan meg végképp nincs, hogy élete végéig szerelmes mindkét ember a másikba! A kezdeti szerelmet felváltja egy jóval mélyebb szeretet, egymás megbecsülése, tisztelete! Erről a nagyszüleink, dédszüleink tudnának mesélni!
A másik probléma nálad, hogy leírtad:
"Szeretethiányom van,és érzelmi biztonságra vágyom."
Az érzelmi biztonságot magadban kell megtalálnod, és nem a másikban!
Így ő azt csinál veled, amit akar, szórakozhat is akár! Egyedül is tudni kell élni, anélkül, hogy folyton valaki szeretetéért kellene könyörögnöd.
A barátnődön tényleg nem látszik, hogy nagyon akarna tenni valamit a kapcsolatotokért. Az nem normális pszichésen, ha valaki a felnőtt fiát elcipeli a randijára! Oké, hogy ő az anyja és szereti, töltsön vele minőségi időt amikor te nem vagy ott, de egy felnőtt fiút elvinni egy randira veled, hát nem nevezném normálisnak! Ha a "gyerek" tud haverokkal kocsmázni, nem hiszem, hogy asszisztálnia kellene az anyja párkapcsolatához!
50 körül már nagyon sokan beletörődnek a sz@r kapcsolatba is, csak legyen már valami, mert magányosak vagyunk! Használják a másikat, szakítanak-kibékülnek és ezt ismételgetik, csak hogy legyen már kapcsolat, mert képtelenek egyedül maradni, és "magukba nézni"!
Ilyeneken rugóznak, hogy ki hány %-an szereti a másikat! Na ne már! Egy jó kapcsolatban ezen nem is kellene agyalni! Egyszerűen mindkét fél érezné, hogy szereti is tiszteli a másikat!
14! Teljesen félre értelmezted a dolgokat. Teljesen más miatt szakítottunk akkor és nem ez miatt.A szakítás 3 napig tartott,kibékültünk,mert ő azt mondta hogy nagyon szeret,és nagyon szüksége van rám,változni fog.Teljesen más gondokról volt szó akkor.
Érzelmi zsaroló? Én? Pont én?
Szerintem meg fordítva.Pont a párom az érzelmi zsaroló.Elhitette velem,hogy nagyon szeret,azért hogy legyen aki mindenben segít neki,akire számíthat.Közben becsapott,mert mint kiderült nem hogy szerelemről,hanem komoly érzésekről sincs szó az ő részéről.
17! Te biztos nagyon fiatal lehetsz, szerintem 30 alatt bőven, vagyis nem hinném hogy van élettapasztalatod, főleg a 40-50 év közötti korosztályt illetően.Csak jelzem,....nem a nagyszüleink életét éljük i 40-es,50-es korosztály.Hanem szabadon döntünk arról,hogy kivel akarjuk folytatni az életünket és kivel nem.
A "szeretethiányt" úgy értettem,hogy én alapvetően az ő részéről éreztem szeretethiányt, mert sajnos nem kaptam meg.Max egy alapszinten. Pedig "ő rengeteg energiát tett ebbe a kapcsolatba" szokta mondani....Hát,szeretetenergiát azt nem sokat,az biztos.
Talán a kutyájába is fektetett annyi szeretetenergiát,mint belém.
Sajnos ő soha nem tudott listát állítani az életében,hogy ki és mi a legfontosabb,amiért képes mindent megtenni.
Szerintem most is ez lesz.Ha szétmegyünk,akkor "ennyi volt,majd keresek mást". Csakhogy neki az eddigi kapcsolatai mind zátonyra futottak,mert soha nem volt fontos neki a párja igazán,nem tett semmit az előző kapcsolatai megmentéséért se.Amikor tett volna,már késő volt,mert az illető keresett mást helyette.
42 vagyok és akivel "járok" 47 éves, de mivel nincs jobb elvagyok vele. Nincs kedvem ismerkedni, mert kényelmes így. Ragaszkodom hozzá, de kifejezetten NEM szeretem!
Mindig akadnak udvarlóim, de nem érdekelnek, mert hűséges típus vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!