Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel a nők manapság műveltebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel a nők manapság műveltebbek, mint a férfiak, ezért előbbieket jobban zavarja a tudatlanságuk valamilyen témát illetően?

Figyelt kérdés

Tehát ha érdekességként odateszek egy férfi elé egy egyszerű matematikai feladványt, akkor poénnak veszi, és röhögések közepette megoldhatja. De ha egy tanult nővel teszem ezt meg, akkor provokációnak fogja venni, sőt, ha nem tudja megoldani, fel is lobban a haragja?

A nők érzékenyebbek a tudatlanságra, mint a pasik?

2021. okt. 16. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%

28: teljesen mindegy, nem a marketingen volt a hangsuly. nem is ertek hozza en sem, csak szolok, hogy pl. egy auto nem all meg ott, hogy a mernokok megtervezik a szerkezetet.

nem nem kell az autoknal se leragadni, gondolom, filmeket mindenki nez es zenet mindenki hallgat. na akkor el lehet kepzelni az eletet ezek nelkul.

2021. okt. 16. 15:27
 32/78 anonim ***** válasza:
100%
En nem ertek egyet. Ez ahhoz kell, hogy egyetemre mehess. Muvelt nem leszel tole.
2021. okt. 16. 15:27
 33/78 anonim ***** válasza:
95%

31, Jól van. Igazad van egyébként. Fontos a humán része is. Pl a pszichológia, filozófia engem foglalkoztat is.

30, Ha általános műveltségről beszélünk akkor igen, de ahhoz hogy műveltnek hívjanak valakit még ez kevés. Olvasottnak kell lennie és ismernie a klasszikus gondolkodókat, írókat, de a kiemelkedő kortársakat is. Hozzá teszem ilyen értelemben én sem vagyok az. :D

2021. okt. 16. 15:31
 34/78 anonim ***** válasza:
95%

30: igen, ezek alapveto ismerete az alapmuveltseg resze. de azert azon el lehet gondolkozni, hogy eleg-e, ha mondjuk valaki 2-essel atcsusszan mindenbol vagy csak az a muvelt, aki szinotosre erettsegizik? es azzal mi van, aki mindenbol 95% felett hoz, de matekbol meg kettest kap? vagy forditva, ir egy matek 100%-ot, de mondjuk toribol epphogy atmegy es pl. nem talalja el, hogy mikor volt a 2. vilaghaboru? vagy aki szepen leerettsegizik, de aztan mindent elfelejt, mert baromira nincs ra szuksege? vagy aki mindent megir otosre, de amugy meg az elet dolgaiban buta, nincs kepben a vilag aktualitasaival, nincs onallo velemenye es esetleg egy csekket nem tud befizetni?

szoval ez kicsit osszetettebb azert ennel.

2021. okt. 16. 15:32
 35/78 anonim ***** válasza:
90%

Egy barátnőm pl koreai tolmács. Gyanítom, többet keres vele, mint azok, akik itt a matematika tudásukra büszkék. Pedig csak bölcsész volt.

Ez a kérdés egyszerűen csak provokáció, ami arra van kihegyezve, hogy butának állítsuk be a nőket. Ugyanolyan primitív, mint a büfészakos kérdések. Egy olyan ember, aki belsőleg rendben van, önbizalma és tudása a helyén, az nem érzi szükségét annak, hogy másokat bántson, akármiben is gyengék.

2021. okt. 16. 15:39
 36/78 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk a koreai az nem a tipikus bolcsesz bufeszak. Azert nem hiszem, hogy nalam tobbet keres.

Matematikus

2021. okt. 16. 15:41
 37/78 anonim ***** válasza:
96%
Én is nyelvszakos bölcsész voltam. Kíváncsivá tettél, ezek után mit tartasz te "tipikus büfészaknak".
2021. okt. 16. 15:42
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, megint jönnek a büfé szakkal. Közben meg egyiknek sincs fogalma róla, hogy bölcsész karon van pl a tanárképzés, pszichológus és tolmács képzés is.

Üdv egy japán/kínai tolmács

2021. okt. 16. 15:47
 39/78 anonim ***** válasza:
87%

Elèdrakja a beugró feladatsort, ha kitő'töd, és több mint 50%-ot érsz el akkor mehet a randi

Amikor van a kièrtèkelès, postai úton megkapja az eredmèmyeket, nincs meg a felvèteli ponthatàr, a férfi szèt*assza a berendezèst😆😆

Èn azt hittem eddig a kèmián múlik a kapcsolat, nem a matekon 😟

Ám azzal egyet èrtek, hogy ha az egyik fél nagyon tud valamit, amit a másik nem , akkor fusztràcióhoz vezethet.

2021. okt. 16. 16:40
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

Ha az illető pasi matematikus, és elém tesz egy matek példát, akkor én elé teszek egy lukas főkönyvet, amit összefüggések ismeretében ki tud tölteni. Lehet játszani.

Utoljára komolyan matematikával 2009körül foglalkoztam, nagyon pár egyetemi analízis megmaradt, de az kb semmi, talán pár azonosság is még megvan, de nincs rá szükségem, el is felejtettem.

Imádom a verseket, regényeket, történelmet, érdekel a fizika(nem számolgatom) és pl energia tárolás megoldásai(amcsik fejlesztettek valami hatékony tároló egységet a zöld energia hosszú és hatékony tarolására), mérnöki csodák és megoldások(nem akarom megfejteni a piramisok titkát, de hogy a csában tudták megcsinálni primitív elődeink, bezzeg ma a csatornafedél magasabban van mint az úttest), politika mentesen próbálom szemlélni, hogy egy egy kijelentés mit okoz a gazdaságban, melyik rádiós teleszkóp mit vizsgált és milyen érdekes felfedezést tett....

2021. okt. 16. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!