Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulye vagyok, hogy 3 sráchoz is vonzodok?
Van 3 srác akikhez vonzodik, de mindenkihz másképp..
zoli- o a volt osztálytársam volt. párszor elutasitottam, de mindig probálkozott. jovoheten talizunk a haverokkal és jon ki o is 16éves
rené- márciusban bolondult értem, de nem tett semmit sem. most inkább baráti a viszonyunk, de én szeretem 17 éves
adrán- beszélgetunk. elhivott hogy találkozzunk. ot ismerem a legkevésbé 16éves
segitenétek leszukiteni ezt a kort? ti mi alapján választanátok? 16L
Adrán? :o Érdekes neve van.
Amúgy nem vagy hülye. Nekem is volt már ilyen. :D
az, hogy vonzódsz, teljesen normális. azt meg, hogy kivel kéne komolyabbra váltanod úgy tudod kideríteni, hogy megpróbálod megismerni őket és magadat, aztán hallgass a belső hangra, hogy kivel tudsz valójában összehangolódni
19L
Halkan megjegyzem volt hasonló szitum.
Egy csaj 4 pasiért oda volt...megoldás?
Részegen mind a 4en!:D
Nem, nem vagy hülye, a vonzódás és a szerelem közt nagy különbség van.
Zoli próbálkozik, szerintem érdemes adni 1 esélyt.
René (nem tudom mi a neve) az egy tapló. Elszalasztott egy lehetőséget.
Adrán (nem Adrián esetleg?) és közted csak barátság van. Egy találkozás, meg egy kis beszélgetés még nem jelenti azt, hogy szereted is...
Kicsit tényleg r*bancnak tűnsz, már megbocsáss! Nem tudod eldönteni kit szeretsz.
Talán Zolinak adhatnál egy esélyt, de legfőképpen mind a hármat hagyjad a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!