Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel a nők manapság műveltebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel a nők manapság műveltebbek, mint a férfiak, ezért előbbieket jobban zavarja a tudatlanságuk valamilyen témát illetően?

Figyelt kérdés

Tehát ha érdekességként odateszek egy férfi elé egy egyszerű matematikai feladványt, akkor poénnak veszi, és röhögések közepette megoldhatja. De ha egy tanult nővel teszem ezt meg, akkor provokációnak fogja venni, sőt, ha nem tudja megoldani, fel is lobban a haragja?

A nők érzékenyebbek a tudatlanságra, mint a pasik?

2021. okt. 16. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
100%

47: es az olyan jellegu viccelodesek mennyivel jobbak, hogy ‘hehe eletemben nem olvastam el egy kozelezot’ meg ‘verselemzes, minek?!! azt magyarazol bele, amit akarsz’ vagy a kedvencem: ‘ilyen egy 5 eves fest’

ezek ugyanaz a kategoria.

egyebknet meg azzal semmi baj nincs szerintem, ha valaki belatja, hogy x dolog nem megy neki, nem ert hozza. ezekkel a ‘matekhoz hulye vagyok’ kijelentesekkel altalaban csak onkritikat gyakorolnak az emberek es kesz. nem ertem, miert kell ezen felhaborodni, sokan tenyleg hulyek hozza, de nem hinnem, hogy ezt barki is ‘buszken’ hangoztatna.

2021. okt. 17. 10:32
 52/78 anonim ***** válasza:
92%

51, Pedig én őszintén nem értem hogy mi a jó egyes képekben. Jártam a művészetek palotájában és pl ki van rakva egy egyszínű kép 1 csíkkal. Aztán még egy két ferde csíkkal meg ilyen fas.ságok.😃

Ha csak nem az volt a festő szándéka hogy értetlenül álljak ilyen mázolmányok előtt akkor nem értem ez mire jó. A Munkácsy képeket pl tudom értékelni. Látom benne a munkát. Még a nagy képein is minden karakter ki van dolgozva, van egy elképzelés, egy kompozíció benne, el lehet nézegetni akár órákig laikusként is. Hol lenne már ez egyenértékű egy darab csíkkal?

Vagy minden művészet amit annak hív valaki? Tereskova parlament tövébe szarása is performansz művészet akkor. 😃

2021. okt. 17. 11:12
 53/78 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, még mindig nincs értelme annak amit írsz. A diákokat közép áz ált. iskolában nem bemondásra mentik fel matekból, ennek hosszadalmas folyamata van. A szülő és a szaktanár/osztályfőnök terjeszti elő és az adott megyei vagy fővárosi pedagógiai szakszolgálat szakemberei vetik alá a gyereket különböző teszteknek, ami alapján fogalmat nyernek a képességeiről. Ha diszkalkuliás, kap diagnózist de csak "súlyos" esetben kap felmentést, enyhébb esetben kaphat csak többletidőr vagy számológéphasználati engedményt.

A felmentést nem kérik és semmilyen szakértői csoport nem osztogatja csak úgy.

2021. okt. 17. 12:28
 54/78 anonim ***** válasza:
100%
(Szerintem azt hiszi, olyan felmentés ez, mint mikor anyám írt tesire, hogy aznap ne kelljen ugrálnom, mert fáj a hasam.)
2021. okt. 17. 13:41
 55/78 anonim ***** válasza:
100%

52: a csik mogott valoszinuleg van valami koncepcio es egy eletmu reszekent lehet ertelmezni, nem pedig ugy, hogy az egyazeri muzeumlatogato odaall ele es mindenfele hattertudas es muveszettorteneti ismeretek nelkul annyit lat, hogy igen, az egy vonal, o is meg tudja csinalni. bar en sem vagyok rajongoja az ilyen dolgoknak, de eleg tipikus az is, higy mondjuk picassora is huzza szajat a sok proli, hogy ez csak firka, meg mintha egy gyerek rajzolta volna. es keptelenek atlatni, hogy egyreszt ez egy folyamat resze, masreszt meg akkor hajra, csinaljn o egy ilyet, nem fog kikerulni a muezumba es nem is ad erte senki tobbszaz millio forintot. mellesleg ezek a muveszek mind baromi jol tudnak rajzolni, csak mar reg tulleptek a realisztikus abrazolasmodon.

de en elhiszem, hogy nem mindenki nyitott az ilyen jellegu muveszetekre, nem is kell. en csak azt mondom, semmivel sem intelligensebb dolog leszolni egy picassot mondjuk mint nagy mellennyel hirdetni, hogy o hulye matekbol. sot, a matekhoz valoban kellenek keszsegek, addig az elobbihez csak nyitottnak kell lenni es kesz.

2021. okt. 17. 14:06
 56/78 anonim ***** válasza:
37%

Picassonak se toporogtak szerintem a küszöbén és tépték ki a kezéből a még meg sem száradt műveit dollármilliókért...

A kisgyerekre is rá lehet mondani, hogy túllépett a realisztikus ábrázoláson ennyi erővel.

2021. okt. 17. 14:33
 57/78 anonim ***** válasza:
84%
56: te nem erted, amit irok, ugye?
2021. okt. 17. 15:01
 58/78 anonim ***** válasza:
9%

De értem. Te nem érted, amire én célzok. Ahogy Picasso munkásságának meg akárkiének is be kellett futnia, úgy be kell mindenkinek.

Én is tudok rímbeszedve káromkodni ütemre, mégse vagyok egy Majka.

Na de vissza a Picassora...ha már fel van valaki kapva és ismert, akkor "elég tőle egy vonal" is. Mondjuk én élek a gyanúperrel, hogy ezekkel a "gyerekrajzokkal", vonalakkal, plecsnikkel már csak "trollkodtak" a végén.

Ha én lettem volna a helyükben, tuti eladtam volna én is a sok hülyének a szaromat is grammra.

2021. okt. 17. 15:21
 59/78 anonim ***** válasza:
100%
58: latom, semmi kozod a muvtorihez, tehat ebbe igy felesleges is belemenni. a lenyeg kb az, amit az 51-es hozzaszolasomban is irtam.
2021. okt. 17. 15:28
 60/78 anonim ***** válasza:
59%
#59. Ha bizonyos ágak bizonyos korszakai nem tetszenek, akkor minden bizonnyal úgy van, ahogy mondod. 😃 Tanultam, szerettem, összehasonlítottam őket egymással, meg az egészet az ízlésemmel, aztán ennek alapján valakiknek a munkáját többre tartom másénál ennyi.
2021. okt. 17. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!