Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel a nők manapság műveltebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel a nők manapság műveltebbek, mint a férfiak, ezért előbbieket jobban zavarja a tudatlanságuk valamilyen témát illetően?

Figyelt kérdés

Tehát ha érdekességként odateszek egy férfi elé egy egyszerű matematikai feladványt, akkor poénnak veszi, és röhögések közepette megoldhatja. De ha egy tanult nővel teszem ezt meg, akkor provokációnak fogja venni, sőt, ha nem tudja megoldani, fel is lobban a haragja?

A nők érzékenyebbek a tudatlanságra, mint a pasik?

2021. okt. 16. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
100%
#58 Picasso egy zseniális festő volt. A híres képei egy meghatározott stílusban készültek, de voltak hagyományos képei is. Az ő zsenialitása a stílus kialakításában rejlett. A mondanivalója a korára jellemző volt: "eltört" a világ, értelmezhetetlen, groteszk. Ezt adta vissza a sajátos stílusa. Nem kell szeretni, de hiba azt gondolni, hogy ő "így tudott festeni oszt jól van". Azért, mert te nem értesz meg egy művészt, még nem hülye/hazug az, aki igen.
2021. okt. 17. 20:25
 62/78 anonim ***** válasza:
46%

Nem így tudott festeni, így tudott "érvényesülni/befutni", mert egyéb stílusban nagy a konkurencia.

A világ meg a kor emberének a szempontjából bármelyik korban "el volt törve". Kb mint hogy bármely kor történéseire rá lehet húzni a jelenések könyvét, mint ahogy időről időre valaki mindig rá is húzta. Aztán valakik ezért nagy koponyának tartották, valakik nem. Te Picassot annak tartod, én meg nem ennyi.

Az eredeti kérdés szempontjából meg lehet bármi alap, meg semmi sem. Ez mindig annak a nézőpontja aki az állítást teszi. A te szemszögedből Picasso, a kérdezőnek a matek, nekem meg a vas-szén állapotábra pont a műveltség miatt. Mert végsősoron mi is az? Én úgy okoskodom, hogy ez egy olyan tudás vagy tudás csoport, amit művelünk/használunk. Azért más ez mindenkinél, mert mást művel/használ/mélyít el az életterületén, mert mindenkié más, így az érvényesüléshez másra van szüksége. A bozótnégernek is van műveltsége, meg kultúrája...amit mi már "meghaladtunk" a te szavaiddal, aztán itt rinyálunk a picasso képek alatt szomelilyékedve, hogy ajhh, de törött a világ....

2021. okt. 17. 20:41
 63/78 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, Picasso-n vitatkoztok, mikor hetente belefutok emberekbe, akik a KIJÁRAT feliratú ajtón akarnak bemenni, és csodálkoznak, ha beragadnak két ajtó közé.
2021. okt. 17. 21:00
 64/78 anonim ***** válasza:
100%

A világháborúk idején márpedig egy hatalmas változás zajlott le. Az emberek tömegesen elveszítették a hitüket egy jóságos Istenben. Előtte is voltak háborúk, de a holocaust, a világháború borzalmai túlontúl nagyok voltak. Örülök, hogy utólag jókat okoskodsz, de ha elég sok irodalmat olvasol különböző korokból, akkor láthatod, hogy régebben másképp dolgozták fel a háborúkat is az emberek. De mindegy is, én az akkori életérzésről beszélek, ebből a szempontból mindegy, hogy most milyen a világ. Amúgy még mindig törött, csak másképp. Talán ezért mindig népszerű még Picasso. Írtam is, hogy nem kell, hogy tetsszen.

Igen, mindenkinek van műveltsége, de amikor ismerkedsz, barátkozol, párkapcsolatba kezdesz, akkor nem a vas-szén állapotábra vagy a matematikai műveletek számítanak. Sorry to burst bubble. Ez a kérdés még mindig a felnőtt párkapcsolatok kategóriába van feltéve. Az általános műveltséghez ezeknek nem sok közük van.

2021. okt. 17. 21:06
 65/78 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ki kell ábrándízsalak, de Picasso se. 😃
2021. okt. 17. 21:13
 66/78 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ennek amiről vitázunk akkor van létjogosultsága, ha havert keresünk szabadidős partnernek. De egy társon nekem nem kell számonkérni a zizzenésem, attól még lehet a társam, ha van egyéb közös pont és cél. Aztán én az én zizzenésem az ő szolgálatába állítom, ő meg az övét ez enyémbe mindketten meg a miénkbe. Egy párkapcsolat inkább csapat legyen, ne rajongótábor. De csak szerintem.
2021. okt. 17. 21:20
 67/78 anonim ***** válasza:
85%
Egy párkapcsolat egy intelligens, művelt ember esetében szellemi kapcsolat. Ami azt jelenti, hogy olyan partnert keresel, akivel tudsz beszélgetni könyvekről, filmekről, művészetről, politikáról, történelemről és bármiről, amiről az élet szól. Az érdeklődési körök lehetnek eltérőek, de ha valaki egyszerű, mint a faék és csak azt lehet vele megbeszélni, hogy telt a napja és mit csinált, akkor abba egy értelmesebb ember agyilag kiég és máshonnan próbálja beszerezni a szellemi impulzust. És ha talál egy ellenkező nemű kollégát vagy bárkit, akivel lelkesen meg tudják vitatni az őket érintő kérdéseket és újat is tudnak tanítani egymásnak, akkor szerelmesek lesznek. Mert a szellemi kapcsolat lelki kapcsolathoz vezet, az pedig szerelemhez, az pedig..... nem jobb már eleve olyannal ismerkedni, akivel ez megvan?
2021. okt. 18. 06:30
 68/78 anonim ***** válasza:
73%

De most te azt honnan veszed, hogy arra gondolok, hogy az egyik egy sheldonkúper, a másik meg agyilag gyök kettő? Én arról magyarázok, hogy az egyik ezt tudja behatóan, a másik meg amazt. Az nem olyan uncsi, ha a másik tökugyanazt tudja amit én és tökugyanaz a véleménye is? Ha belegondolok, akkor nekem kb olyan érzés, hogy felesleges egyáltalán kinyitni a számat. De a másik esetben megismerhetek más témakört, más nézőpontot....hozzáad valamit az életemhez, meg a másikéhoz. Ha meg valaki annyira intelligens és annyira művelt, akkor ez magával kéne hozza, hogy nyitott is.

Lehet megint lepontozni.

2021. okt. 18. 13:41
 69/78 anonim ***** válasza:
100%
Én nem állítottam ilyesmit. Még mindig nem érted, mi tartozik az általános műveltséghez és mi a szaktudáshoz.
2021. okt. 18. 15:27
 70/78 anonim ***** válasza:
31%
Szar volt a vas-szén állapotábrát mondanom példának. Akkor helyettesítsd be mondjuk iparművészetre, ha már annyira erőltetjük a művészeteket. De tudod mit? Vitát megnyerted, szevasz.
2021. okt. 18. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!