Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja egy férfi megvédeni magát az ilyen nőkkel szemben?
Figyelem, 18 + tartalom, csak erősebb idegzetűeknek:
Hogyan lehet felismerni egy ilyen nőt!?
Ha az utcán jobban kunyitod a szemed, meglátod hogy nem csak D-s csöcsű, nagyseggű barbivabák létezek hanem teljesen átlagos nők is, akik nem visítanak disznó módjára.
Legyőzöd az undorod és odamégy hozzá. Nyugi, nem harap (sajnos), sőt kedves lesz veled, de ne hányd el magad! Ő az aki valószínűleg nem vágja le a túrós károd ga anyudba lógatod mellette csak otthagy a francba.
1. Nem kúrsz félre.
2. Nem elmebeteg nővel alapítasz családot.
Jó hír: A nők 99.99%-a nem elmebeteg. Remélem most megnyugodtál. :)
Dehogy is, ez egy extrém eset, én sem olvastam el, csak a címet, de aki ilyet művel azzal vannak mentális problémák.
Egy egészséges nő megbeszéli a másikkal, és legfeljebb azt mondja szia a második után és elmegy.
Mert dühít hogy hülyeségeket kérdeztek.
Normális nőt kell választani, majd megbecsülni, nem megcsalni.
Tudom, egyik sem menő de ezek a legjobb megoldásik.
1- es voltam
Hm. Hát mi tagadás ez egy mindennapos probléma. Budapest minden kerületében, és minden település művházában működnek önvédelmi foglalkozások férfiaknak. Csatlakozz hozzájuk, és védd meg magad a péniszlevágó nők hadától.
*Irónia off*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!