Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak van igaza?

Figyelt kérdés

Mesélte, hogy az exével 2018 ban jött össze, miután elvált

Mutatta az exe facebook oldalát, es találtam egy fotót a nővel, amely 2017 es augusztusi es írta alatta a barátom teljes nevét, hogy az ő társaságában van. Mikor kérdőre vontam a barátom, azt mondta, hogy a nő írt utólag dátumot, ( pedig tudom, hogy a facebook automatikusan ír dátumot, nem te írsz dátumot) tehat automatikusan megjelent a dátum ahogy szokott a facebookon.

Az, hogy a múltban mit csinalt, nem érdekel és nem tartozik rám, de hogy ennyire nyilvánvalóan hazudni próbál, több mint aggasztó. Még kiabált is, hogy hogy gondolok ilyet, a facebookban jobban bízom mint benne?

2021. okt. 15. 08:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

A múlt nmem mindegy?

Nekem is volt amire úgy emlékeztem májusban történt aztán egy megtalált parkolási blokk alapján kiderült, hogy augusztusban jártunk ott… 😁😁

Ez nem kellene, hogy gond legyen.

2021. okt. 15. 09:40
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem te egy igazi hisztikirálynő vagy.
2021. okt. 15. 09:44
 13/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk 2018 ban vált el, az ev vege fele. Mondjuk, ha 2017 ben mar az új barátnőt fotózta, akkor egyértelmű, hogy csalta a feleségét. Apróság ez egyeseknek tudom.

Viszont, ha hazudozasra hajlamos,az nem jó!

Nem kutakodom, ő mutatta a nőt, a facebookon.

2021. okt. 15. 09:58
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj hogy addig pörgeted majd magad ezen hogy mindent is belelátsz majd a dolgokba. Következő majd az lesz hogy biztos megcsal.
2021. okt. 15. 10:00
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

13. Ha akkor nős volt és csalta akkor minek rakta volna ki a facere?

A másik meg az, hogy egy dolog mikor lett kimondva a válás, pl szüleimnek is mielőtt ki lett mondva már 2 éve külön éltek , és mindkettőnek új párja volt.

2021. okt. 15. 10:15
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Épp azt akartam írni, amit 15-ös: az a válás húzódhatott már x ideje, úgy, hogy nem voltak már együtt. Nem hiszem, hogy van jelentősége. Férfiak amúgy is köztudottan elég rosszak dátumokból.
2021. okt. 15. 10:44
 17/24 anonim ***** válasza:
29%

Jaj már..... Mindig ez a kettős mérce.

Múltkor véres vitát folytattatok, hogy a múlt - exestül, orgiástul, abortuszostul (!) - az a nő titka, annak megosztásához egyedül a nőnek van joga, és különben is, a kapcsolatban csak a jelen számít. Fordított esetben meg megy a hiszti.

Akkor a férfi múltja pedig a férfi titka, tessék tudomásul venni!

2021. okt. 15. 10:51
 18/24 anonim ***** válasza:
45%
(17# ja es szanaszét gyalázva minden olyan hozzászólást, amely egy hajszállal is árnyalni próbálta a kepet.)
2021. okt. 15. 10:53
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Unatkozok, belekötök már valamibe 4 évvel ezelőttről 🙄
2021. okt. 15. 11:38
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

Egyetertek az eddigiekkek

Valoszinu mar megvolt neki a csaj amikor rosszul mentek a dolgok ( es vagy mar valtak epp az asszonnyal vagy a feleseget csalta a novel)

A heves reakcio lehet azert mert nem birja a szamonkerest mert sokat kapott a multban (okkal vagy ok nelkul, ki tudja)

De mivel annak mar vege igy nyilvan max a szavahihetoseg a kerdeses de ez ebbol a szitubol nem fog kiderulni, ezt mar hagyd szerintem

Viszont a hutlenseg kerdeskort meg tudod mas uton tisztazni h pl csalta e meg anno a feleseget stb

2021. okt. 15. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!