Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátomnak?
Külföldön lakom és a barátom úgy döntött, hogy feladja a munkahelyét ( nem szerette igazan amúgyse) és hozzamköltözik. Eleinte le próbáltam beszélni, de végén nem még mondtam semmit, mert felére csökkentették a fizetését amúgyis.
Végül az első összeveszésnél a fejemhez vágta, hogy miattam adta fel a munkehelyét, mindent rámpakolt és hogy illene fizessem neki az otthoni számláit, nemcsak hogy el tartom őt az nem elég, pótoljak bele egyebekbe is, ahogy illik.
Én vagyok a hibás, el kéne tartanom teljesen , minden kiadásával mert feladta a munkahelyét , hogy velem lehessen?
Te vagy a fejős tehén. Én a helyedben kiraknám a szűrét. Lusta, manipulatív és a pénzed kell neki.
Ha te ennek ellenére maradni akarsz, akkor légy résen és véletlenül se legyetek közös kasszán és ne adj neki pénzt. Az egy dolog, ha együtt éltek és eltartod, amíg talál munkát. Az meg egy másik, hogy örökbe is fogadod.
Nem miattad adta fel a munkahelyét, hanem azért nem szerette és a pénz is rossz volt.
Felnőtt ember, oldja meg az életét, más a segítség, és más a partnerünkön való élősködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!