Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar bemutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar bemutatni a családjának.. Szégyell?

Figyelt kérdés

A barátommal már több mint másfél éve vagyunk együtt, de még mindig nem mutatott be a családjának. Rengeteget vagyunk együtt, de mindig csak nálunk. (Bár az én családomat ez nem zavarja, mert nagyon szeretik őt.) Tegnap megnéztem a telefonjában az anyukájával való beszélgetést, mert kíváncsi voltam megírta-e neki hogy nálunk marad még. Mint kiderült számomra, az anyukája úgy tudja hogy még a volt barátnőjével van együtt (akivel már 2,5-3 éve szakított). Ez teljesen összetört engem és nem tudom hogyan beszéljem meg vele. Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben? Illetve szerintetek miért hazudik a családjának? Szégyell engem?

L/18 és F/21

2021. okt. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy szakított? Kétlaki életet is tudnak élni az ilyen emberek. Pláne az sms gyanus bár ugye neked meg nem kellett volna kutakodnod hanem jelezni neki hogy ez igy nem oké hogy nem mutat be és rákérdezni hogy szégyell-e. Ha a családját szégyelné akkor nem beszélt volna így róluk. Azt észre vetted volna rajta.
2021. okt. 17. 15:45
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Hulyeseg szerintem attol hogy szeretik az exét a szülei attol még nem ők voltak párkapcsolatban vele. Szerintem ez sem opció mert ostoba opció lenne az már többmindent sejtetne a fiu es a csaladja kapcsolatarol hogy hazudik nekik. Akkor notorius hazudozo lenne magyaran neked is ugyanugy zokszo nélkul. Sanszosabb a kétlaki élet.
2021. okt. 17. 15:48
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül kérdező?
2021. dec. 11. 22:17
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az nem kellene oknak lennie hogy nem mutat be a szüleinek csak azért mert a drágalátos ex a favorit .A szüleinek el kell fogadniuk hogy már nem az ex a jelenlegi bnője a kedves fiának.Sztem vagy kétlaki életet él és meg odajàrkàl az ex vagy nem akar bemutatni .Mondjuk màsfèlèv elgondolkodtató sztem valami oka van hogy nem mutat be.
2022. szept. 3. 22:40
 45/45 anonim ***** válasza:
14%
Sztem nem szègyell .
2022. szept. 3. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!