Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar bemutatni a családjának.. Szégyell?
A barátommal már több mint másfél éve vagyunk együtt, de még mindig nem mutatott be a családjának. Rengeteget vagyunk együtt, de mindig csak nálunk. (Bár az én családomat ez nem zavarja, mert nagyon szeretik őt.) Tegnap megnéztem a telefonjában az anyukájával való beszélgetést, mert kíváncsi voltam megírta-e neki hogy nálunk marad még. Mint kiderült számomra, az anyukája úgy tudja hogy még a volt barátnőjével van együtt (akivel már 2,5-3 éve szakított). Ez teljesen összetört engem és nem tudom hogyan beszéljem meg vele. Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben? Illetve szerintetek miért hazudik a családjának? Szégyell engem?
L/18 és F/21
Szerintem is megvan még a "volt" barátnő. Ha nincs, akkor meg a srác elmebeteg, mert tényleg nincs épeszű indok rá, hogy ezt kamuzza másfél évig... De ugyan már, ez is hülyeség, tutira megvan még a volt csaj, teljesen kézenfekvő, egyértelmű, nyilvánvaló, minden jel arra mutat, minden más magyarázat életszerűtlen, ez meg nagyon is életszerű.
A barátai szerinted szólnának róla, hogy még megvan az excsaj? Arról sem szóltak, hogy a szülei nem tudnak rólad. Ne legyél már ilyen naív.
Azért nem mutat be téged mert szégyel a családja elött ez nagyon nyilván való. Aki ilyet tesz veled, dobd mert nem tisztel téged.
Akkor te tiszteld magad és ne törödj ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!