Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar bemutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar bemutatni a családjának.. Szégyell?

Figyelt kérdés

A barátommal már több mint másfél éve vagyunk együtt, de még mindig nem mutatott be a családjának. Rengeteget vagyunk együtt, de mindig csak nálunk. (Bár az én családomat ez nem zavarja, mert nagyon szeretik őt.) Tegnap megnéztem a telefonjában az anyukájával való beszélgetést, mert kíváncsi voltam megírta-e neki hogy nálunk marad még. Mint kiderült számomra, az anyukája úgy tudja hogy még a volt barátnőjével van együtt (akivel már 2,5-3 éve szakított). Ez teljesen összetört engem és nem tudom hogyan beszéljem meg vele. Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben? Illetve szerintetek miért hazudik a családjának? Szégyell engem?

L/18 és F/21

2021. okt. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
87%
Mert 21 éves idiota :D
2021. okt. 13. 18:29
 12/45 anonim ***** válasza:
96%
10-es Ezt honnan veszed? 3 év után nemhogy szülőnek, hanem idegennek is nyilvánvaló lenne, hogy semmi közük egymáshoz.
2021. okt. 13. 18:30
 13/45 A kérdező kommentje:
#12 Nagyon sok időt töltünk együtt, de ha külön vagyunk akkor is tudjuk hol van a másik és mit csinál. Küldünk képeket, videókat egymásnak és esténként mindig telefonálunk. A barátaival is nagyon jóban vagyok, ha tényleg lenne bármi is közte és az exe között biztosan szóltak volna.
2021. okt. 13. 18:35
 14/45 anonim ***** válasza:
89%
Ők a barátod barátai, nem pedig a te barátaid. Nem feltétlenül szólnának, ha bármi is lenne. Szerintem felesleges ezzel a sráccal vesződni, valami nagyon nem oké vele.
2021. okt. 13. 19:07
 15/45 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is megvan még a "volt" barátnő. Ha nincs, akkor meg a srác elmebeteg, mert tényleg nincs épeszű indok rá, hogy ezt kamuzza másfél évig... De ugyan már, ez is hülyeség, tutira megvan még a volt csaj, teljesen kézenfekvő, egyértelmű, nyilvánvaló, minden jel arra mutat, minden más magyarázat életszerűtlen, ez meg nagyon is életszerű.

A barátai szerinted szólnának róla, hogy még megvan az excsaj? Arról sem szóltak, hogy a szülei nem tudnak rólad. Ne legyél már ilyen naív.

2021. okt. 13. 20:31
 16/45 anonim ***** válasza:
95%

Azért nem mutat be téged mert szégyel a családja elött ez nagyon nyilván való. Aki ilyet tesz veled, dobd mert nem tisztel téged.

Akkor te tiszteld magad és ne törödj ilyennel.

2021. okt. 14. 00:08
 17/45 anonim ***** válasza:
93%
Lehet anyukája tudja jól.... Mennyi időt toltotok együtt? Nem lehet hogy régi csaja megvan még?
2021. okt. 14. 06:44
 18/45 anonim ***** válasza:
94%
A barátos dolgokról annyit hogy nemrég olvastam egy csajról akonel pasija hazudott és az összes haver fedezte... Hallgass az ösztöneidre és követeld hogy mutasson be. Vagy engedd el a kapcsolatot
2021. okt. 14. 06:46
 19/45 anonim ***** válasza:
94%
18 eves vagy, szoval elnézheto még ez a naivsag. Két opció van. A faszid vagy kettős életet él, vagy pedig szégyell. Egyik se beszélgetös együtt túl leszünk rajta téma. Isten vele. Később majd megkoszonod magadnak.
2021. okt. 14. 08:10
 20/45 anonim ***** válasza:
88%
Biztos vagyok benne, hogy a haverok nem neked,, segítenénk". Szerintem ebben ne bízzál, úgy falaznának neki, mint a huzar
2021. okt. 14. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!