Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a párotok soha nem akar bemutatni Titeket a családjának, mert utálja őket?
Ennek én csak örülni tudok
Utalom a kínos kötelező családlatogatasokat kötelező bajcsevegést a semmiről a jópofizast.
Eddig meg senkit nem mutattam be itthon és nem is fogok
Én sem mentem senki családjához
Volt párom apját másfél év alatt nem ismertem meg, és ha nem megyünk szét más okokból, valószínű hogy soha nem ismerem meg, vagy legfeljebb futólag töltök vele 5 percet véletlenül. Szülei elváltak, 12 éves kora óta felé se nézett a páromnak, néha sms-ben jelentkezett meg hívogatta de közben gyerektartást alig volt hajlandó fizetni, átjelentette magát minibálbérre a cégében meg feketén intézte egy csomó ügyét hogy kevesebbet állapítson meg a bíróság, míg az anyja halálra dolgozta magát tanárként két állásban (plusz háztartás) hogy mindene meglegyen
Őszintén, megértem hogy nem kíváncsi rá, nem éreztem sértve magam hogy nem mutatott be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!