Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány be akar mutatni a családjának, akkor pontosan mit kellene tennem?
Tehát arról van szó, hogy ott vagyok náluk.
Az apukával nyílván kezet rázok bemutatkozáskor, de az anyukával mit kellene tennem? Vannak halvány elképzeléseim, de szeretném megtudni, ti hogy csináljátok ezt? Ha lehet részletesen fogalmazzátok meg, hogy nálatok ez hogyan zajlik :)
jogos a kérdés:
22F
"Szép jónapot.
Gipsz jakab vagyok. <kézfogás> Én pedig lányapuka.
Gipsz jakab vagyok. <kézfogás> Én pedig lányanyuka."
Ez a legalapvetőbb etikett. Be kell mutatkozni a másiknak.
Nálam mindig így történt. Nem csak barátnőknél, hanem haveroknál is, amikor találkoztam a szüleikkel.
Egyébként a legfontosabb, hogy ne görcsölj rá. Egyszer egy lánnyal az első randimon találkoztam az anyukájával. Aki 1 órán keresztül kérdezgetett mindenféléről. Kis banán voltam még, de álltam a sarat, pedig eléggé próbálkozott a nő.
Ha kérdeznek válaszolsz, ha olyan téma kerül szóba, amihez hozzá tudsz szólni, akkor hozzászólsz.
Amíg nem mondják, hogy tegezd őket, addig NEM tegezed őket.
A kérdés lényege az volt igazán, hogy az anyukával akkor nem kell kézfogás, és puszilkózás, kézcsókolgatás, stb...
Tudom... alapvető dolog, de ilyen szitkóba még nem estem bele.
Kézcsókolás nem kell, de volt már olyan anyuka, akivel kézfogás közben/után arcrapuszi is volt.
Adni fogja magát a helyzet, ne görcsölj rá.
Azzal fogj kezet, aki nyújtja, mindkettő "fölötted" áll az etikett szerint. A kézcsók felejtős.
Ha anyuka meg akar puszilni, azt meg észre fogod venni, akkor cupp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!