Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg be akar mutatni a családjának?
Fél éve vagyunk együtt, de azóta csak bújkálunk. Ő az édesanyjánál lakik, egy megromlott kapcsolat után oda menekült. Hatalmas ház, ketten élnek, igazából szinte nem is találkoznak, ha úgy akarják. Kb. 3 hónapja minden estét vele töltök, együtt fekszünk, együtt kelünk. Ha délután/este megyek hozzá, mindig lopózni kell, a biciklimet is be kell tolnom a szobába. Ha zajt csapok esetleg, akkor kiakad és megszid. Nem egyszerű egy biciklivel bevágtatni csendben a kapun, a bejárati ajtón, majd a szobaajtón.
Az este további része úgy zajlik, hogy csendben elvagyunk a szobában, suttogva beszélgetünk, köhögni nem igazán ajánlatos, a pisilést jobb, ha megoldom, még otthon, vagy tartogatom, amíg másnap be nem érek reggel a munkahelyemre. Vagy ha minden kötél szakad, akkor vödörbe, ott a szobában. Ez így megy körülbelül 3 hónapja. Azt mondja, ő már unja a bújkálást, de valahogy nem érzem, hogy tenni is akarna azért, hogy ne bújkáljunk. Tegnap is a sötét szobájából néztem végig, ahogy a testvérei és az unokahúgai lövik fel a tűzijátékot stb.

Ehhez azért hozzá tartozik az is, hogy én is a szüleimmel élek, és még én sem hoztam haza, de ezt neki is elmondtam, hogy a szüleim még mindig odáig vannak az előző páromért, és nem hiszem, hogy most meg akarnák ismerni őt. Nincsenek még felkészülve lelkileg egy új párra az életemben.
Meg itt elég kicsi a ház, kicsi a szobám, minden közel van egymáshoz, nem szeretne a párom annyira itt lenni, ismerem már ennyire.

Gondolod az anyja még nem látott ahogy beosonsz?:D
Van ilyen amúgy,hogy nem fogadja el az anyuka a következőt,de jobb lenne ha vègre bemutatna neki,mert ez így elég furcsa.
Nincs rossz viszonya az anyukájával, elvannak.
Szerintem nem tudna választ adni a kérdésre. Régebben beszéltünk róla, de akkor még az előző kapcsolata miatt nem akart bemutatni.
Egyébként a napokban valószínűleg lebuktunk egy reggel, amikor osontam ki, mert az anyukája is kilépett pont a másik ajtón, valószínűleg meglátott, de nem lehet tudni.
Na akkor úgy egész nap nem nagyon beszélgetett velem a párom.
Tuti biztos vagyok, hogy nem látott, mert mindig a szobájában volt, vagy éppen fürdött, vagy a konyhában tevékenykedett, amikor én érkeztem.
Szerintem inkább hallani hallott ezt-azt.

29 éves, én 25 vagyok.
Rengeteget beszél egyébként az anyukájáról, a családjáról, vannak testvérei, csak már családosak, rengeteget tudok róluk.
Nem tudom mi lehet, nem tudom mi lesz, de nekem ez már így nagyon nehéz. Amikor beteg voltam, a szemem is keresztbe állt, azt hittem sokáig tüdőgyulladásom van, mégis minden este biciklire ültem, és mentem hozzá. Mindent megteszek neki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!