Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg be akar mutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg be akar mutatni a családjának?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de azóta csak bújkálunk. Ő az édesanyjánál lakik, egy megromlott kapcsolat után oda menekült. Hatalmas ház, ketten élnek, igazából szinte nem is találkoznak, ha úgy akarják. Kb. 3 hónapja minden estét vele töltök, együtt fekszünk, együtt kelünk. Ha délután/este megyek hozzá, mindig lopózni kell, a biciklimet is be kell tolnom a szobába. Ha zajt csapok esetleg, akkor kiakad és megszid. Nem egyszerű egy biciklivel bevágtatni csendben a kapun, a bejárati ajtón, majd a szobaajtón.

Az este további része úgy zajlik, hogy csendben elvagyunk a szobában, suttogva beszélgetünk, köhögni nem igazán ajánlatos, a pisilést jobb, ha megoldom, még otthon, vagy tartogatom, amíg másnap be nem érek reggel a munkahelyemre. Vagy ha minden kötél szakad, akkor vödörbe, ott a szobában. Ez így megy körülbelül 3 hónapja. Azt mondja, ő már unja a bújkálást, de valahogy nem érzem, hogy tenni is akarna azért, hogy ne bújkáljunk. Tegnap is a sötét szobájából néztem végig, ahogy a testvérei és az unokahúgai lövik fel a tűzijátékot stb.

2015. jan. 1. 14:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ú ez nagyon gáz!Hogy vagy ezt képes elviselni már féléve?!
2015. jan. 1. 14:58
 2/18 A kérdező kommentje:

Ehhez azért hozzá tartozik az is, hogy én is a szüleimmel élek, és még én sem hoztam haza, de ezt neki is elmondtam, hogy a szüleim még mindig odáig vannak az előző páromért, és nem hiszem, hogy most meg akarnák ismerni őt. Nincsenek még felkészülve lelkileg egy új párra az életemben.

Meg itt elég kicsi a ház, kicsi a szobám, minden közel van egymáshoz, nem szeretne a párom annyira itt lenni, ismerem már ennyire.

2015. jan. 1. 14:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Nehezen viselem, egyre nehezebben.
2015. jan. 1. 14:59
 4/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul én szeretnék albérletbe költözni, mert nagyon nem bírok már együtt élni a szüleimmel, ennyire kis helyen, nincs magánéletem. De akárhogy osztok szorzok, nem tudom megoldani, esetleg úgy tudok elköltözni, ha megtanulok fénnyel táplálkozni, és nem eszek. Nem tudom mit tegyek, és amikor a páromnak panaszkodom erről, csak vakarássza a fejét, eszébe sem jut, hogy esetleg együtt költözzünk el valahová. Pedig eleinte nagy terveink voltak. :(
2015. jan. 1. 15:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de ez beteg dolog. vödörbe pisilsz a szobájában, mert képtelen elmondani az anyjának, hogy van valakije? most vagy téged szégyell nagyon vagy az anyjával van nagyon rossz viszonya, de ez így tök abnormális. rákérdeztél már, miért csinálja ezt, van valami oka rá?
2015. jan. 1. 15:16
 6/18 anonim ***** válasza:

Gondolod az anyja még nem látott ahogy beosonsz?:D

Van ilyen amúgy,hogy nem fogadja el az anyuka a következőt,de jobb lenne ha vègre bemutatna neki,mert ez így elég furcsa.

2015. jan. 1. 15:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Nincs rossz viszonya az anyukájával, elvannak.

Szerintem nem tudna választ adni a kérdésre. Régebben beszéltünk róla, de akkor még az előző kapcsolata miatt nem akart bemutatni.

Egyébként a napokban valószínűleg lebuktunk egy reggel, amikor osontam ki, mert az anyukája is kilépett pont a másik ajtón, valószínűleg meglátott, de nem lehet tudni.

Na akkor úgy egész nap nem nagyon beszélgetett velem a párom.

2015. jan. 1. 15:26
 8/18 A kérdező kommentje:

Tuti biztos vagyok, hogy nem látott, mert mindig a szobájában volt, vagy éppen fürdött, vagy a konyhában tevékenykedett, amikor én érkeztem.

Szerintem inkább hallani hallott ezt-azt.

2015. jan. 1. 15:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Az is lehet valamit titkol és nem akarja,hogy beszéljetek,eléggé furcsa szitu:)Hány éves a pasid?
2015. jan. 1. 15:41
 10/18 A kérdező kommentje:

29 éves, én 25 vagyok.

Rengeteget beszél egyébként az anyukájáról, a családjáról, vannak testvérei, csak már családosak, rengeteget tudok róluk.

Nem tudom mi lehet, nem tudom mi lesz, de nekem ez már így nagyon nehéz. Amikor beteg voltam, a szemem is keresztbe állt, azt hittem sokáig tüdőgyulladásom van, mégis minden este biciklire ültem, és mentem hozzá. Mindent megteszek neki. :(

2015. jan. 1. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!