Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg be akar mutatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg be akar mutatni a családjának?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de azóta csak bújkálunk. Ő az édesanyjánál lakik, egy megromlott kapcsolat után oda menekült. Hatalmas ház, ketten élnek, igazából szinte nem is találkoznak, ha úgy akarják. Kb. 3 hónapja minden estét vele töltök, együtt fekszünk, együtt kelünk. Ha délután/este megyek hozzá, mindig lopózni kell, a biciklimet is be kell tolnom a szobába. Ha zajt csapok esetleg, akkor kiakad és megszid. Nem egyszerű egy biciklivel bevágtatni csendben a kapun, a bejárati ajtón, majd a szobaajtón.

Az este további része úgy zajlik, hogy csendben elvagyunk a szobában, suttogva beszélgetünk, köhögni nem igazán ajánlatos, a pisilést jobb, ha megoldom, még otthon, vagy tartogatom, amíg másnap be nem érek reggel a munkahelyemre. Vagy ha minden kötél szakad, akkor vödörbe, ott a szobában. Ez így megy körülbelül 3 hónapja. Azt mondja, ő már unja a bújkálást, de valahogy nem érzem, hogy tenni is akarna azért, hogy ne bújkáljunk. Tegnap is a sötét szobájából néztem végig, ahogy a testvérei és az unokahúgai lövik fel a tűzijátékot stb.

2015. jan. 1. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
'mindent megteszek neki' - hát látod, pont ez a baj. tudja, hogy képes vagy érte bármire és ezt baromira ki is használja. nevetséges és megalázó dolog ez a bújócska, csodálom, hogy eddig bírtad. én ultimátumot adnék neki a helyedben.
2015. jan. 1. 16:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Már gondolkodom én is ezen az ultimátumon.
2015. jan. 1. 16:17
 13/18 anonim ***** válasza:
ez így nem normális kapcsolat. nem kéne az anyjával jópofizni meg mindig órákig csevegni, de legalább annyit mondhatna, hogy 'anya, őt itt x, együtt vagyunk egy ideje és néha átjön hozzám'.
2015. jan. 1. 16:24
 14/18 A kérdező kommentje:
Néha úgy elkeseredek, lehet, hogy szégyell?
2015. jan. 1. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, hogy ezt írom.. de igen, elképzelhető. vagy csak nem veszi elég komolyan a kapcsolatotokat.
2015. jan. 1. 17:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Továbbra sem történt semmi lépés ez irányba, pedig utalgattam már mindenhogy rá.

Mi a fene nehézség van abban, hogy megmondja anyukának, hogy van valakije, és ennyi?!

Azon gondolkodtam, hogy neki ez így teljesen kényelmes és jó.

2015. jan. 11. 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a helyzet?
2015. jan. 23. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Betegek vagytok, de nagyon!

Látod Te magadat? Oda pisálsz a szobájában egy vödörbe mert láma bemutatni a szüleinek?

Képzelem milyenek lehettek emberileg...

2015. jan. 23. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!