Holnap be akar mutatnia a családjának. Mit kell ilyenkor csinálni? Hogy kell viselkedni?
Barátnőm holnap be akar mutatni a családjának. Sose voltam még ilyen bemutatkozáson, első alkalom.
Hogy kell viselkednem? Mit és mit ne csináljak? Vigyek valamit? Tanácstalan vagyok! :)
Kaphatok pár bátorító tanácsot, ötletet?
Legyél nagyon udvarias!
A bombon tényleg jó ötlet:)
Én se szeretem a virágokat, úgyhogy vagyunk így páran.:D Na de mindegy, inkább rátérek a kérdésedre...
Valami bonbont tényleg vegyél anyukának, legyél udvarias, tisztelettudó, kedves, és lássák, hogy szereted a lányukat. Persze ezt azért ne úgy próbáld kivitelezni, hogy ott nyalod-falod őt, mert az nem lenne túl jó pont. Viselkedj természetesen, ne legyél besz@rva, ha normális, rendes srác vagy, akkor biztos szimpi leszel nekik. Ja, és dicsérd a vacsorát/ebédet/bármi kaját, amit kapsz és az anyuka csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!