Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem akar bemutatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem akar bemutatni a családjának.. Szégyell?

Figyelt kérdés

A barátommal már több mint másfél éve vagyunk együtt, de még mindig nem mutatott be a családjának. Rengeteget vagyunk együtt, de mindig csak nálunk. (Bár az én családomat ez nem zavarja, mert nagyon szeretik őt.) Tegnap megnéztem a telefonjában az anyukájával való beszélgetést, mert kíváncsi voltam megírta-e neki hogy nálunk marad még. Mint kiderült számomra, az anyukája úgy tudja hogy még a volt barátnőjével van együtt (akivel már 2,5-3 éve szakított). Ez teljesen összetört engem és nem tudom hogyan beszéljem meg vele. Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben? Illetve szerintetek miért hazudik a családjának? Szégyell engem?

L/18 és F/21

2021. okt. 13. 17:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Bocs kérdező, de ha a baráti társaságban valaki megcsalja a párját és erre rákérdez nálunk a nő, akkor egyértelműen tagadni fogjuk, mert nem az ő barátai vagyunk.

Az más kérdés, hogy mifelénk ez nagyon nem jellemző és divatos, de volt rá 1x példa. Hiába nem értünk egyet a viselkedéssel, akkor is falazunk a barátnak. Úgyhogy a helyedben erre én nem alapoznék.

2021. okt. 14. 11:09
 22/45 anonim ***** válasza:
79%
A helyedben most szakítanék vele. A telefonos dolgot nem kell mondani neki. Hiszen ő sem volt veled őszinte és lehet még téged hozna ki rosszul ebből. Szakíts vele azonnal, valamire hivatkozva, például "már nem úgy érzem magam veled".
2021. okt. 14. 11:39
 23/45 anonim ***** válasza:
94%
Azért vagytok állandóan nálad, mert magához a másik lányt viszi.
2021. okt. 14. 14:00
 24/45 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van abban hogy nem feltétlen szólnának a barátai mivel régebb óta ismerik őt mint engem, bár nekem is ugyanannyira jó a kapcsolatom velük mint a barátomnak. Viszont annyira nem vagyok hülye hogy ne venném észre hogy kettős életet él. A volt barátnőjével szakítottak, ebben teljesen biztos vagyok.

Egyébként köszönöm szépen a véleményeket és a tanácsokat, meg fogom kérni, hogy mutasson be minél előbb.

2021. okt. 14. 17:35
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Honnan vagy benne biztos, ha még az anyjának is képes ilyen eredményesen hazudni?
2021. okt. 14. 17:44
 26/45 anonim ***** válasza:
94%
24-es Szerintem csalódni fogsz, készülj fel! Ha az anyja úgy tudja, hogy az ex a párja, akkor valószínűleg őt hazaviszi, ha nem is örökké tartó szerelemből, de dugni biztos.
2021. okt. 14. 17:48
 27/45 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, ha bő másfél éve jártok, és soha nem mutatott be a szüleinek, és a szülei azt hiszik, hogy még mindig az exével jár, akkor ott valami nagyon nagyon nem stimmel.

Készülj fel nagy meglepetésekre.

Csak egyetlen egy olyan reális okot mondj erre a helyzetre, amiben nincs az, hogy kettős életet él.

2021. okt. 14. 19:32
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Majd meséld el, ha kiderül, hogy mi áll a háttérben, mert engem nagyon érdekelne..
2021. okt. 15. 08:51
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok a folytatásra.
2021. okt. 15. 19:01
 30/45 A kérdező kommentje:
Engem is rettenetesen érdekel, hogy mi állhat a háttérben. Ha kiderül, akkor mindenképp megírom. És mégegyszer köszönöm szépen a hozzászólásokat és segítséget. Szükségem volt ezekre, mivel én nem találkoztam még hasonló szituációval és nagyon érdekelt, hogy mások ezt hogyan kezelnék.
2021. okt. 15. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!