Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar bemutatni a családjának.. Szégyell?
Figyelt kérdés
A barátommal már több mint másfél éve vagyunk együtt, de még mindig nem mutatott be a családjának. Rengeteget vagyunk együtt, de mindig csak nálunk. (Bár az én családomat ez nem zavarja, mert nagyon szeretik őt.) Tegnap megnéztem a telefonjában az anyukájával való beszélgetést, mert kíváncsi voltam megírta-e neki hogy nálunk marad még. Mint kiderült számomra, az anyukája úgy tudja hogy még a volt barátnőjével van együtt (akivel már 2,5-3 éve szakított). Ez teljesen összetört engem és nem tudom hogyan beszéljem meg vele. Ti mit mondanátok/tennétek a helyemben? Illetve szerintetek miért hazudik a családjának? Szégyell engem?
Hát ez így fura, biztos van valami a háttérben nála. Majd engem is érdekelnének a fejlemények.
2021. okt. 16. 21:44
32/45 anonim válasza:
Az is lehet, hogy inkább a szüleivel, illetve az anyjával van valamilyen bibi.
2021. okt. 17. 08:11
33/45 A kérdező kommentje:
#32 Én is gondoltam erre. Megfordult a fejemben, hogy talán azért nem mondja el a szüleinek hogy szakított az exével, mert túlságosan szerették őt és fél a reakciójuktól.
2021. okt. 17. 09:25
34/45 anonim válasza:
Az oké, de ha ez lenne az ok, az már régen kibukott volna ott, hogy az ex minimum másfél éve nem jár hozzájuk. Szóval, ez vagy nem lehet az ok, vagy pedig azért nem bukik ki, mert ök igenis látják az állítólagos exet - aki számukra nagy esellyel nem is ex.
2021. okt. 17. 09:47
35/45 anonim válasza:
Jajj ne haragudj, borzalmasan naív vagy. Értem én, hogy próbálsz magyarázatot találni, de 21 éves,,felnőtt " ember nem fog félni attól, hogy anyuciék ferde szemmel néznek rá, mert más a csaja. Szerintem le se tojják
2021. okt. 17. 11:29
36/45 anonim válasza:
De ha mégis ez a szitu, akkor meg menekülj, mert anyuci jóváhagyása nélkül semmiről sem lesz képes dönteni, és te mindig második leszel csak
2021. okt. 17. 11:30
37/45 anonim válasza:
Én is azt nem értem, hogy ha az ex másfél éve feléjük sem nézett, akkor az elég feltűnő lenne.
2021. okt. 17. 11:41
38/45 anonim válasza:
Szerintem azért nem mutat be mert:tudja azt a csajt.szeretik ő a favorit még valahogy talán ezektől a dolgoktól védeni akar.Hogy ne legyen istenítve ő a füled hallatára. Én tudom a saját bőrömön tapasztaltam milyen másodhegedüsnek lenni.Én azt tanácsolom vedd elő a fiút és döntsön elmondja a szüleinek oké.Ebben az esetben te maradj távol ahogy csak tudsz és ő egyedül rajongja végig a kedves családot.Ha még ez így nem jó-Mond neki isten veled!!!
2021. okt. 17. 15:18
39/45 anonim válasza:
34fejen találta a szöget.Lehet a (Rómeó kettös êletet él.)Mindenesetre útána kel járni.Az ismerőseit barátait ha ismered tudakozodj.
2021. okt. 17. 15:23
40/45 anonim válasza:
18 éves vagy, felesleges 1 percet is rá pazarolni. Teljesen mindegy, hogy miért, és kinek, de hazudik, konzekvensen, és ezek szerint évekig!
A helyedben ezzel szembesíteném, akkor is, ha nem értek egyet a telefon megnézésével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!