Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő teste, a nő döntése.", igaz?
Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.
És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.
De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)
Pl.:
- Hogy volt börtönben.
- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.
- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.
- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.
- Hogy sosem akar gyereket.
- Hogy ...
Vagy mi a szint? He?
#40 nyugi már 😆 Olvasni se tudsz? Hát pont ez az hogy nincs hatalmatok, ezért tomboltok.
És nem az abortuszellenesekről van szó, ne takarózzatok ezzel, hanem simán a férfiakról. Őrjöngtök folyton, hogy nincs beleszólásotok. Az összes nyomorék náci oldalon is ott tomboltok folyton hogy lengyel mintára be kéne tiltani az abortuszt.
Te pl. mit cirkuszolsz itt? Mi közöd idegen emberek életéhez és döntéseihez?
ahányszor valaki a válaszaimat lepontozza, annyiszor vagyok biztos benne, hogy olyan nők teszik, akik átestek az abortuszon, és minden szavam betalált, különben nem pontoznátok le.
hallottam egy mondást nemrég: minden abortuszon átesett nőt odaát, a halála után várni fog valaki és számonkéri.
a saját megölt gyereketek fogja azt kérdezni: miért?
ateista vagyok, de szeretném hinni, hogy előbb találkoztok a gyereketekkel ott, mint istennel.
"Te pl. mit cirkuszolsz itt? Mi közöd idegen emberek életéhez és döntéseihez?"
Hagyd rá, biztos minden nő visszautasítja. :-D
A férfinek van hatalma, ha van pénze. A legnagyobb femináci is nyel, és behódol, ha választani kell a BKV és a BMW között.
Jaj...moderátor, leírtam 2 márkanevet. Remélem e miatt nem törlöd a válaszomat.
42-es, inkább arról szónokoljál hogy miért nem teszi meg a férfi azt az egészen apró technikai műveletet, aki nem akarnak gyereket, hogy gumit húz a szent falloszára???
Miért a nőtől várja el a védekezést?
Kényelmetlen a kis pöcörőjének a gumi?
Ameddig neked nincs egészségügyi kockázata a gumihúzásnak, addig nekem eléggé nagy a hormonális fogamzásgátló miatt.
Ezen kéne kicsit elgondolkozni...
#42 ja biztos, hogy akinek volt abortusza, azt érdekli hogy egy random elmebeteg a weben mit gondol róla 🤦 Mindenki a saját életéért felelős, úgy oldja meg ahogy ő akarja. Rengeteg olyan nőt ismerek akiknek volt abortuszuk, senki nem bánta meg, akkor és ott az volt a legjobb döntés. Régen ekkora tabu se volt, idősebb nőket is ismerek akiknek mondjuk a 70-es években volt, és nyíltan beszélnek róla. Később családjuk lett. Nem bánták meg hogy leányanyaként nem szültek egy hülyegyereknek. Az én időmben (kilencvenes évek) se volt ekkora tabu. Aki terhes lett tinikorában az elvetette. Olyat is ismertem akinek kettő három is volt. Nem dolgom ítélkezni. Az ilyen meg valószónűleg anyának se lett volna jó. Az apa meg ugye sehol (valami hozzá hasonló hülyegyerek).
Egy szó mint száz, semmi köze a gyk inceleinek a nők méhéhez, és ezt vehetitek szó szerint is 😀 mivel titeket ez a probléma sose fog érinteni. Kopjatok már le rólunk.
"A férfinek van hatalma, ha van pénze."
Minden EMBERNEK, ha nő, ha férfi. Mi értelme volt ezt a baromságot kiírni?
A "Húzzon gumit!" dologhoz.
1.: A legtöbb esetben a nő akarja a hüvelyi szexet.
2.: A nő minek engedi magát gumi nélkül dugni?
3.: A nő akarja a legtöbbször a hüvelyi aktust. A férfinek elég a bőnyálas cumi, ha jól van csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!