Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő teste, a nő döntése.", igaz?
Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.
És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.
De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)
Pl.:
- Hogy volt börtönben.
- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.
- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.
- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.
- Hogy sosem akar gyereket.
- Hogy ...
Vagy mi a szint? He?
"Tényleg arról szól csak az egész, hogy uralkodjatok mások felett"
Egyszer olvastam, hogy a gyerekmentes nő olyan szabad, mint egy férfi. És vannak férfiak, akiknek ez nem tetszik.
Gondoljunk bele, ha egy nő azt mondja, gyereket akar, akkor arra gondol, hogy otthon marad vele, és neveli. Ha férfi akar gyereket, akkor igazából egy nőt akar, aki neveli a gyerekét. Ha ott van a nőnek "hobbinak" a gyerek, nehezen tud lelépni.
És nekünk attól kellene szülni (bár nem vagyok keresztény, szóval gondolom amúgy is a pokol tüzén égek el🤣🤣), mert Afrikában nincs lehetőség fogamzásgátlás, vagy legalábbis minimális szinten? Hát ne is haragudj, de momentán nem vagyok én teréz anya. Egy életem van, nem fogom elbaszni. Azokat a nyomorult férfiakat kellene előkapni, akik lelépnek a gyerek mellől, meg titeket, akiknek meg az árvaházakból oda adni a gyerekeket (bár sajnálnám őket). Először talán ezt a problémát kellene megoldani, utána lehet majd nézegetni másfelé is. Ez az ország a mocskos vezetőivel együtt meg semmit nem tesz annak érdekében, hogy ide kedvem legyen szülni. A szaporítási támogatásról inkább ne is beszéljünk.
92
Másik kérdés alatt is olvastam a válaszod már, és nagyon találó meg kell hogy mondjam
"És mi van azzal, hogy míg az európai, fehér, keresztény nők nem szülnek, addig Afrikában 5-8 gyerek is van egy családban? Amiből manapság 3-4 túl is éli. Majd jön ide, élősködni."
Erre még mindig nem az a megoldás, hogy akkor szüljünk velük versenyt, szüljünk mi többet, hanem az, hogy ők szüljenek kevesebbet.
Egyébként pedig nem kapcsolódik a probléma az abortusz kérdéséhez. A gyereket nem vállaló nők/párok nagy része nem járkál félévente abortuszra, hanem megfelelő fogamzásgátlási módszereket alkalmaz, sikerrel. Akinek pedig egyszer volt abortusza, mert mondjuk 15 évesen terhes lett a nagy gimis szerelmétől, annak később még simán lehet több gyereke is. Sőt, sokgyerekes nők is járnak abortuszra, mert a családi kassza még pont elbírta az x gyereket, de x+1-re már nem futná.
"És mi van azzal, hogy míg az európai, fehér, keresztény nők nem szülnek, addig Afrikában 5-8 gyerek is van egy családban?"
Mi lenne? Ez csak annyit jelent, hogy rasszista vagy.
#98: Akkor már nyilván nem elleneznék az abortuszt. Itt nem a szerensétlen meg sem született gyerekeről van szó, hanem kjól esik a kis lelkének legyilkosozni a nők egy jelentős részét, és minden védekezéssel és gyermekneveléssel kapcsolatos dolgot egyedül az ő nyakukba tenni.
De ezek valami nőt soha nem látott hülyegyerekek lehetnek.
És mi van a z ilyen nőkkel?
Megtörtént!
Egy itt élő, gazdag olasz pasit kérdeztek egy riportban a magyar nőről. Elmondta, hogy volt olyan csajjal dolga, aki lekapta róla a telelőtt gumit, majd berohant a fürdőbe. Mikor utána ment, a csaj ott feküdt a kádnak dőlve a padlón, feltett lábakkal, és elmondta, hogy magába engedte a csődörtejet.
A pasi meg azt mondta el, hogy ő el van kötve, csak a betegségek miatt húz gumit mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!