Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A nő teste, a nő döntése.",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A nő teste, a nő döntése.", igaz?

Figyelt kérdés

Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.

És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.

De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)

Pl.:

- Hogy volt börtönben.

- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.

- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.

- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.

- Hogy sosem akar gyereket.

- Hogy ...

Vagy mi a szint? He?

2021. okt. 12. 15:13
 71/120 anonim ***** válasza:
93%

Egyelőre 2021ben ott tartunk hogy hiába a férfi adja a spermat ő nem tud szülni.

A férfinek nem jár az semmivel fizikailag hogy teherbeejt egy nőt.

A nő teste viszont teljesen megvaltozik egy szulestol, terhességtől.

Hát ez az oka hogy a nőnek több beleszolasa van az abortuszba mint a ferfinak. És mondhattok bármit, erre nincs olyan ami megvaltoztatna a véleményem.

De kíváncsi vagyok ha volna olyan módszer hogy a nőből atrakjak a magzatot a ferfiba, ő kihordhatja és megszulheti vállalva minden következményét, ha az anya nem akarja akkor vajon hányan mondanak azt hogy oké, ő végig csinálja és hányan hogy oh, hát mégis legyen abortusz.

2021. okt. 12. 19:32
 72/120 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, a bő nyálas cumit egy másik pasi is meg tudja neked adni, nem kell ahhoz nő. 😂
2021. okt. 12. 19:36
 73/120 anonim ***** válasza:
96%
És ha olvasod a szex kategóriát, a biszex férfiak szerint a pasik jobban szopnak.
2021. okt. 12. 19:40
 74/120 anonim ***** válasza:
95%

Én annyira de annyira találkoznék ezekkel a pasikkal akik itt írogatnak élőben.

Csak kár hogy annyira besza.rik hogy csak a gép előtt ülve tudnak írogatni🤣 és ha élőben egy szót szólnak hozzájuk futnak vissza anyuci szoknyája alá.

2021. okt. 12. 19:50
 75/120 anonim ***** válasza:
94%

Ha kell gyerek, javaslom az árvaházakat. Dugig vannak. Lehet jótékonykodni. Én nem fogom kihordani senkinek a kölkét és ha egy mód van rá, el is fogom lehetetleníteni orvosi úton a teherbeesésem, amilyen hamar csak lehet.

Tényleg arról szól csak az egész, hogy uralkodjatok mások felett

2021. okt. 12. 19:51
 76/120 anonim ***** válasza:
2%

Nem igaz. Már ott bukik az állítás, hogy amikor ezt mondogatják ezek a nők, kihagyják azt az aprócska információt, hogy valaki másnak a teste van a testükben és az a valaki más minden sejtje, az egész élete függ ennek a nőnek a döntésétől. Nem, kedves nőtársaim, lehet lepontozni, mert megzavarom a békés álmotokat azzal, hogy a szemetekbr mondom: a saját gyereketeket végeztettétek ki ilyen-olyan indokokkal a kényelmes kis életetek érdekében.

És persze le leszek pontozva, ami igazolja, mennyien nem akarnak szembenézni az igazsággal.

43 N

2021. okt. 12. 21:07
 77/120 anonim ***** válasza:
96%

76# ( aki amúgy tuti pasi)

Nagyon jól mondod a nő döntésétől!!

Tele vannak a gyerekotthonok, ahol arra várnak a gyerekek, hogy családba kerüljenek, és ne ott éljék le az egész életüket. Mert nagyon sok nő orba szájba szüli a gyereket, mélyszegénységbe. A normálisabbak fel tudják mérni, hogy tudják e vállalni. Becsúszhat védekezés mellett is gyerek. Az én döntésem hogy tudom e vállalni vagy sem. Én nem pontozlak le, mert tiszteletben tartom az álláspontodat. Ezt javaslom neked is...

2021. okt. 12. 21:39
 78/120 anonim ***** válasza:
0%
Javaslom, hogy baràtkozz meg a gondolattal, hogy nő vagyok, gyerekem is van és sosem öltem meg egy gyerekemet se sokakkal ellentétben. Amúgy nyugodj meg, hogy pont nem a mélyszegénységben élők rohangásznak abortuszra. Láttam a gyerekemet 11 hetes UH-on, mindene meg volt, pisze orra, kezek, lábak, pici ujjak.
2021. okt. 12. 22:16
 79/120 anonim ***** válasza:
19%
2021. okt. 12. 22:18
 80/120 anonim ***** válasza:
83%

78

Leszarjuk. Az a te bajod, hogy hagytad szétfeszíteni a picsád meg a tested egy lárvának. Más ebből nem kér

2021. okt. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!