Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő teste, a nő döntése.", igaz?
Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.
És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.
De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)
Pl.:
- Hogy volt börtönben.
- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.
- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.
- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.
- Hogy sosem akar gyereket.
- Hogy ...
Vagy mi a szint? He?
Egyelőre 2021ben ott tartunk hogy hiába a férfi adja a spermat ő nem tud szülni.
A férfinek nem jár az semmivel fizikailag hogy teherbeejt egy nőt.
A nő teste viszont teljesen megvaltozik egy szulestol, terhességtől.
Hát ez az oka hogy a nőnek több beleszolasa van az abortuszba mint a ferfinak. És mondhattok bármit, erre nincs olyan ami megvaltoztatna a véleményem.
De kíváncsi vagyok ha volna olyan módszer hogy a nőből atrakjak a magzatot a ferfiba, ő kihordhatja és megszulheti vállalva minden következményét, ha az anya nem akarja akkor vajon hányan mondanak azt hogy oké, ő végig csinálja és hányan hogy oh, hát mégis legyen abortusz.
Én annyira de annyira találkoznék ezekkel a pasikkal akik itt írogatnak élőben.
Csak kár hogy annyira besza.rik hogy csak a gép előtt ülve tudnak írogatni🤣 és ha élőben egy szót szólnak hozzájuk futnak vissza anyuci szoknyája alá.
Ha kell gyerek, javaslom az árvaházakat. Dugig vannak. Lehet jótékonykodni. Én nem fogom kihordani senkinek a kölkét és ha egy mód van rá, el is fogom lehetetleníteni orvosi úton a teherbeesésem, amilyen hamar csak lehet.
Tényleg arról szól csak az egész, hogy uralkodjatok mások felett
Nem igaz. Már ott bukik az állítás, hogy amikor ezt mondogatják ezek a nők, kihagyják azt az aprócska információt, hogy valaki másnak a teste van a testükben és az a valaki más minden sejtje, az egész élete függ ennek a nőnek a döntésétől. Nem, kedves nőtársaim, lehet lepontozni, mert megzavarom a békés álmotokat azzal, hogy a szemetekbr mondom: a saját gyereketeket végeztettétek ki ilyen-olyan indokokkal a kényelmes kis életetek érdekében.
És persze le leszek pontozva, ami igazolja, mennyien nem akarnak szembenézni az igazsággal.
43 N
76# ( aki amúgy tuti pasi)
Nagyon jól mondod a nő döntésétől!!
Tele vannak a gyerekotthonok, ahol arra várnak a gyerekek, hogy családba kerüljenek, és ne ott éljék le az egész életüket. Mert nagyon sok nő orba szájba szüli a gyereket, mélyszegénységbe. A normálisabbak fel tudják mérni, hogy tudják e vállalni. Becsúszhat védekezés mellett is gyerek. Az én döntésem hogy tudom e vállalni vagy sem. Én nem pontozlak le, mert tiszteletben tartom az álláspontodat. Ezt javaslom neked is...
78
Leszarjuk. Az a te bajod, hogy hagytad szétfeszíteni a picsád meg a tested egy lárvának. Más ebből nem kér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!