Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A nő teste, a nő döntése.",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A nő teste, a nő döntése.", igaz?

Figyelt kérdés

Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.

És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.

De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)

Pl.:

- Hogy volt börtönben.

- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.

- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.

- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.

- Hogy sosem akar gyereket.

- Hogy ...

Vagy mi a szint? He?

2021. okt. 12. 15:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
94%
Na, hát itt az élő példa, miért kell legalizálni mindenhol az abortuszt.
2021. okt. 12. 15:39
 12/120 anonim ***** válasza:
57%

Azért nem mindegy, hogy valaki miért betéti el a gyereket sztm.

Nem ilyen egyszerű dolgok ezek.

2021. okt. 12. 15:40
 13/120 anonim ***** válasza:
96%

5 Nincs 100% védekezés, emiatt senki nem kényszeríthető, hogy kihordjon egy magzatot.

Ha teszem azt az apa akarná a gyereket de a nő nem, miért is kéne a nőnek felnevelni?A ferfiaknak sem kell gyereket nevelni, ha nem akarnak.

Ha lenne lehetőség erre amit írsz, akkor csak és kizárólag az apa felelőssége lenne anyagilag és természetben is a gyerek nevelése, a gyerek megszületését követő 1. másodperctől kezdve.Sőt, továbbmegyek, akkor fizessen is a nőnek amiért kihordott és szült a kedvéért a nő egy gyereket.Béranyák külföldön mennyit kapnak?Minimum az az összeg és bánásmód illetné azt a nőt is, aki ebbe a helyzetbe belemegy.

2021. okt. 12. 15:41
 14/120 anonim ***** válasza:
0%

"párom sem abortusz párti, de ő is beleegyezett volna. "

De pont arra irányul a kérdés, hogy ha a másik fél beleegyezése nélkül dönt a nő, mennyiben okés.

2021. okt. 12. 15:41
 15/120 anonim ***** válasza:
10%
10 Ez hogy jön ide?Nem fogod fel, hogy nincs köze a témához?
2021. okt. 12. 15:42
 16/120 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem kérdező, tulmusztifikálod az abortusz jelentőségét. Amikor a terhesseg meg elvetethető, nem magzat, hanem embrio és minden lelki dolgot csak mi teszünk hozzá, pedig az embrió még nem érez, nem gondolkodik. Lehetne belole ember, ha hagynak, de jelen formájában csak a no teste reszekent egy testszovetdarab. És mivel a tudomany segitsegevel elvetetheto, inkabb egeszsegugyi kezelesnek fognam fel, ahhoz meg semmi kozod.
2021. okt. 12. 15:47
 17/120 A kérdező kommentje:

Gyors reakciók.

1.: Nemi erőszak vagy sérült/beteg baba esetén én sem tiltanám, de el kell mondania a párjának.

2.: Gumi + bogyó. Ha e mellett becsúszik...akkor nevezzétek el Houdini-nek. >:)

3.: 11.-nek. Nem anyád vagyok, vigyázz!

2021. okt. 12. 15:49
 18/120 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
93%

Upsz, érdekes, én nem is mondtam kire értem, és mégis magadra vetted.

Tudod, mint a fingásnál...;)

De nyugi, én hülyékkel nem vitatkozom.

2021. okt. 12. 15:51
 19/120 anonim ***** válasza:
95%
Jobb esetben a nő és a férfi előre megbeszélik, hogy akarnak-e gyereket, és ha nem, akkor mi a teendő ha mégis becsúszik egy. Ha erre nem képesek, akkor miért vannak együtt?
2021. okt. 12. 15:55
 20/120 anonim ***** válasza:
98%
17 Mármint hogy a férfi húzzon gumit ÉS szedjen hormonális fogamzásgátlót, ugye?Miért kényszerítenél rá erre egy nőt.Küzdjön a mellékhatásaival a férfi(te).Ha meg eü okokból nem szedhetsz, akkor is szedd.
2021. okt. 12. 15:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!