Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő teste, a nő döntése.", igaz?
Gyakran mondják, hogy az abortusz, az egyedül a nő döntése.
És nemrég egy kérdésnél is előjött, hogy a nőnek NEM kell elmondania a pasinak, hogy már ölette meg a magzatát.
De ha ez így van, akkor a férfinek is van joga eltitkolnia dolgokat, ugye? >:)
Pl.:
- Hogy volt börtönben.
- Hogy igen, most még ügyvéd egy multinál, de ha sikerülnek a vizsgák, akkor jövőre természetvédelmi őr lesz, a mostani fizu töredékéért.
- Hogy van a családjában súlyos, örökletes betegség.
- Hogy a lakását bérli, a kocsija céges, és a fizuja jelentős része a szülői ház jelzálogára megy.
- Hogy sosem akar gyereket.
- Hogy ...
Vagy mi a szint? He?
Azért nem mindegy, hogy valaki miért betéti el a gyereket sztm.
Nem ilyen egyszerű dolgok ezek.
5 Nincs 100% védekezés, emiatt senki nem kényszeríthető, hogy kihordjon egy magzatot.
Ha teszem azt az apa akarná a gyereket de a nő nem, miért is kéne a nőnek felnevelni?A ferfiaknak sem kell gyereket nevelni, ha nem akarnak.
Ha lenne lehetőség erre amit írsz, akkor csak és kizárólag az apa felelőssége lenne anyagilag és természetben is a gyerek nevelése, a gyerek megszületését követő 1. másodperctől kezdve.Sőt, továbbmegyek, akkor fizessen is a nőnek amiért kihordott és szült a kedvéért a nő egy gyereket.Béranyák külföldön mennyit kapnak?Minimum az az összeg és bánásmód illetné azt a nőt is, aki ebbe a helyzetbe belemegy.
"párom sem abortusz párti, de ő is beleegyezett volna. "
De pont arra irányul a kérdés, hogy ha a másik fél beleegyezése nélkül dönt a nő, mennyiben okés.
Gyors reakciók.
1.: Nemi erőszak vagy sérült/beteg baba esetén én sem tiltanám, de el kell mondania a párjának.
2.: Gumi + bogyó. Ha e mellett becsúszik...akkor nevezzétek el Houdini-nek. >:)
3.: 11.-nek. Nem anyád vagyok, vigyázz!
Upsz, érdekes, én nem is mondtam kire értem, és mégis magadra vetted.
Tudod, mint a fingásnál...;)
De nyugi, én hülyékkel nem vitatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!