Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha meglátnátok az utcán, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meglátnátok az utcán, hogy egy férfi agresszivoskodik a barátnőjével, kezet emel rá, közbelépnétek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 18:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen idevág a történet, de a vonaton egyszer egy férfi beszólogatott egy lánynak, senki nem szólt, aztán 10 perc után már nem bírtam tovább, ráordítottam és elindultam felé. Ekkor csoda történt, mert még két utastársam is észbekapott és elültettük onnan a pasast. A lényeg az, hogy inkább verjenek meg, mintsem úgy menjek haza és nézzek a tükörbe, hogy nem tettem semmit.
2021. okt. 10. 21:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer láttam egy jelentet ami nagyon megragadt. Egy kapualjból kiszaladt egy fiatal lány, kicsit putris helyről és látszott h szegény, de egyébként szép lány volt és előnyösen is volt felöltözve. Rohant utána egy pasi és amikor utolérte elkapta a hajánál fogva, megfordította és egyből több ordenáré nagy pofont lekevert neki.

Utána elkezdte szídni és minden féle r.bancnak elhordani aztán lenyomta a fejét a szegény lánynak a dereke magasságáig, megfogta erősen a haját és húzta vissza a házba. A lányon látszott valami elemi félelem. Szó szerint remegett a segge meg a lába ahogy a hajánál fogva vissza cibálta a fickó és könyörgött neki. Szinte biztos h bent elverte még jobban és tudta előre h kapni fog. Látszott h nagyon félt. Én ezt végig néztem nem túl távolról, kb 10 méterről és nem tudtam levenni a szemem róla. Tátott szájjal néztem, mert soha nem láttam ilyet élőben. Ledermedtem teljesen és megmukkani nem mertem nőként.

2021. okt. 10. 21:21
 13/22 anonim ***** válasza:
nem avatkoznék közbe, rendőrt hívnék. n
2021. okt. 10. 21:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem akarom hogy engem is lecerjenek. Vékony, gyenge

nő vagyok. Rendőrt hívnék

2021. okt. 10. 21:42
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
A pasik inkàbb, a nők engem kivéve túl fotelforradalmárok ilyenhez, pedig ez az egyenjogúsággal vele jár. A nők a saját valogukat igencsak féltik rázós helyzetben. Én nem, mert én megtanultam vigyázni magamra.
2021. okt. 10. 21:48
 16/22 anonim ***** válasza:
ha nagyon eldurvulna, mert amelyik kutya hangosan ugat nem biztos hogy harap is ..
2021. okt. 10. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
15 van gyereked?
2021. okt. 11. 04:47
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17, nincs, minek?
2021. okt. 11. 06:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Én rendőrt hívnék. Semmi kedvem a bíróságra járkálni testi sértésért, ráadásul a nő addig 20x meggondolhatja magát, hogy mégsem félholtra verte a pasija, csak megpofozta stb. Közeli ismerőssel történt hasonló eset, szóval nem szeretnék ezen végigmenni.
2021. okt. 11. 09:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Előttünk is itt veri évek óta egymást a C kategória az utcán, időnként baltával rohannak egymás után, és valamelyik mindig meg akar halni, meg segítségért kiabálnak. Volt hogy a lépcsőházba is berohantak. Hol a nő veri a pasit, hol fordítva. Még mindig élnek, ilyenben eszembe nem jutna belefolyni. Egymást választották, így jártak. De ha felnőtt bántana egy kigyereket, valószínűleg odamennék. Nőként biztos levernének, így meggondolom hol lépek közbe. Szeretnék, a szándékkal nincs gond, de ugye a testi adottságok miatt eleve esélytelen dologba nem megyek bele. Egyik barátomnak csak elég volt csúnyán nézni és karbafont kézzel mellém állni, és már iszkolt is előle egy utcán engem zaklató pasi. Szerencse véletlenül pont arra járt. Így azért könnyebb.
2021. okt. 11. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!