Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nincs olyan, hogy női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs olyan, hogy női vagy férfi munka egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nincs.
2021. okt. 3. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Van, ahol igen, van akiknél nincs. Ha falun élsz, akkor több értelme van, de egy panelban nem sok mindent kell szerelni, hordani stb., ha meg albérletben laksz, akkor meg mindent a tulaj intéz, ha valami elromlik.
2021. okt. 3. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Csak a mostani 2021-es a nők is érnek annyit mint a férfiak világban nincsen kimondottan női illetve férfi munka.

Nyilván ami fizikai munka jellegű, például összerakni egy asztalt, becipelni egy mosógépet, valamit megjavítani/megjavítattni az szerintem a férfi dolga.

Persze a nők is megcsinálhatják ezeket, de milyen férfi az aki például végignézi, ahogy a barátnője összerak egy asztalt :D

2021. okt. 3. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Miért lenne? Ha tegyük fel, összejönnék valami piszkafalábú gyerekkel, valószínűleg én cipekednék és nem ő. Mivel általában a férfi az erősebb, ő végzi a nehezebb fizikai munka zömét, de alapvetően a párok egymás között osztják fel a feladatokat.

És nem elhanyagolható szem előtt tartani, hogy a napi rendszerességgel végzendő munkák jellemzően a nőre maradnak, az egyszer egy évben feladatokat szokták általában a férfiak vállalni, ami szintén baromira nem fair.

2021. okt. 3. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 Szerencsére nem mindenhol van így. F
2021. okt. 3. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5

Szerencsére nálunk sem, csak itt divat valamiért elvállalni a fűnyírást meg a lakásfelújítást, autószerelést, aztán az asszony meg főzzön, teregessen, mosogasson, porszívózzon és társai :D

2021. okt. 3. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nincs, mert egy kapcsolatban nem lehet egyedül tangózni.
2021. okt. 3. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2: Aki nő. És megfizeti a szakit.:)
2021. okt. 3. 22:06
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nincs.

Ez nem férfi meg női munka kérdése, hanem ki mit szeret csinálni jobban, vagy mihez ért jobban, én pl. tök szívesen összeszerelek egy IKEÁs bútort, de főzni vagy vasalni kevésbé szeretek, így ha van mód rá, akkor simán átvállalom én a szerelést, míg a másik főz.

A mostani párom pl. tökre szeret főzni meg a főzéssel pepecselni, így miért ne főzne ő, ha én meg nem szeretem ezt csinálni?

Nyilván testalkat kérdése is, pl. a kocsiban mindig nekem kell kicserélni az égőt a fényszóróba, mert olyan kis fos hely van neki, hogy a párom vagy az apám keze (aki amúgy autószerelő, tehát nyilván jobban ért hozzá, mint én) alig fért be és csak kínlódnak, ill. én hamarabb megcsinálom, de a betonfalba meg én nem tudok mondjuk polcot felfúrni, mert nincs bennem annyi erő, azt nyilván átadom olyannak, aki bírja jobban.

Nem értem, miért kéne nekem a főzéssel kínlódnom, amiben egyrészt a pasim jobb, ő kifejezetten szereti csinálni, én meg egyáltalán nem, csak azért, mert én nő vagyok, és elvileg ezt nekem kéne.

Azt se értem, hogy a pasimnak miért kéne a lapátkezével vagy apámnak a vaksi szemével pöcsölni valami aprólékos munka megszerelésével, ha amúgy én gyorsabban megcsinálom?

2021. okt. 4. 17:25
 10/10 cseppszi ***** válasza:
Ha igazán mindketten szeretik egymást, akkor alap , hogy segítsék , megkönnyítsék és megszépítsék egymás életét. Innentől kezdve nincs külön férfi-női munka. Ahol meg a másik becsapása, kihasználása megy ott bármire rá lehet fogni, hogy ez nem nekem való és csináld te.
2021. okt. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!