Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az emberről?
nem rég szakított velem a párom az életkorom miatt . már volt neki néhány barátnője a kapcsolatai mindig jók voltak de neki soha nem volt elég jó semmi és senki. mindig azt mondja ő egy nőt keres az igazit de minden nővel boldog volt de senki nem volt neki az igaz. a mi kapcsolatunkban sok év volt a korkülönbség.az édesanyám szerint az ex párom egy vas kalapos már megöregedet ember akinek senki és semmi nem jó,az exem mindig azt mondta én voltam neki az eddigi legszebb és legjobb barátnője ami szerintem is igaz bár az ő exei tehetségesek voltak . egyébként távkapcsolat volt és 6hónapig voltam vele kicsit úgy érzem csak a szexre kelletem neki egy ideig ami rosszul esik de igaz.ő egy elég gazdag boldog férfi nincs gyereke és soha nem volt felesége
én 20éves én vagyok a nő
ő 43 ő a férfi
Messziről látszik az alá-fölé rendelt szerep.
Erősebb-gyengébb.
Felnőtt-gyerek.
Gazdag-szegény.
Városi-vidéki (?).
Egészséges ember az egyenrangú társat keresi, nem tud kielégülni egy ilyen kapcsolatban. Ő nyilvánvalóan olyan kapcsolatot keres, ahol a másik kárára nyeregben érezheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!