Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők! Mikor jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mikor jöttetek rá, hogy bevagytok csapva?

Figyelt kérdés

Arra értem, hogy miután megismertétek egymást jó minden, már-már kb. idilli a hangulat, viszont idővel meg lehull a lepel, mert a férfi nem az, akinek mutatj(t)a magát.

Amikor ezt megtudtátok, hogyan reagáltatok?

2021. okt. 5. 04:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
1 hónap online beszélgetés után. Addig minden nagyon rendben volt, túlzottan is... Szerencsére soha nem találkoztunk személyesen. Törlés, tiltás lett a vége.
2021. okt. 5. 05:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy ev utan lett világos a számomra, hogy egy házas nővel csal, akit mar 20 eve ismer, engem egy eve.

Pedig ő sirt a komoly kapcsolatert, hogy vállaljam fel közösségi oldalakon, stb.

2021. okt. 5. 06:49
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Nekem sajnos több év volt, de mentségemre szóljon, hogy nagyon akartam, hogy működjön a kapcsolat, és ő magának is hazudott.

Nem ismerte be például, hogy nem megy neki az egyetem, ahová már 8 éve járt akkor, és hogy így, a 30-hoz közeledve már jó lenne egy olyan állás, ami nem egy napi 6 órás, fénymásolós diákmunka. Én hiába tanultam, küzdöttem, két ember feladatát nem tudtam ellátni. Persze ő rendszeresen kioktatott mindenkit, de a gyakorlatban sajnos nagyon kevés dolgot tudott megoldani, inkább csak a szája volt nagy.

A másik, amiben elég erősen hazudott magának, az a nemi erőszak/bántalmazás kérdésköre. Az apja is bántalmazó volt, verte az anyját, ezért exem úgy viselkedett, mint valami nők jogaiért küzdő aktivista, még könyvet is akart írni. Aztán kiderült, hogy az ágyban mégiscsak felizgul arra, ha eljátsszuk, hogy megerőszakol, de egy kölcsönös beleegyezésen alapuló szerepjátékkal még nem is lenne baj. Azzal volt a baj, amikor nem játszottunk, hanem teljesen komolyan nemet mondtam neki, akár többször is, és ő addig meddig fogdosott, dörgölte hozzám a farkát, kérlelt, hisztizett, üvöltött, amíg bele nem mentem a szexbe csak azért, hogy legyünk túl rajta. Többször is előfordult, és mindig rossz érzéseim voltak utána, amiért persze megszégyenített, hogy "Te nem is élvezed, más nő bezzeg örülne ennek." 3 év után volt, hogy végigrángatott az utcán, 4 év után közölte, hogy ha nagyon ideges lennék, akkor nyugtató célzattal felpofozna, de ez nem bántalmazás, hanem segítség.

Végül szakítottam ezzel az undorító véglénnyel.

2021. okt. 5. 07:35
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

3 - ezt az embert valószínűleg a bántalmazó apja tette tönkre, ami persze nem mentség a bántalmazó hajlamaira.

Szomorú látni, hogy felismer egy rossz példát, mégis követi :(

2021. okt. 5. 07:43
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Az attól függ, hogy miben csapott be és kinek adta ki magát, milyen mértékben hazudott. ?
2021. okt. 5. 08:09
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Online ismerkedés, az első 2 hónapban minden szép és jó. Aztán egy este hazavitt kocsival, én meg beszaladtam valamiért neki. Mikor visszaértem, nem vette észre, hogy a kocsi mellett állok, így szépen végignéztem, ahogy Tinderen 3 nőnek írogat. Mikor kinyitottam az ajtót a telefonját is elejtette annyira megijedt :D Nyilván nem találkoztunk többet.
2021. okt. 5. 08:39
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
#4. Igen, sajnos ez így van. Egyébként az anyja sem egy mintaember, nem véletlenül nem bírtam. Nála érezhető volt, hogy a legkisebb gyerekét sokkal jobban szereti, mint a többi kettőt, és nem is meglepő ezek után, hogy ő éli a legnormálisabb életet felnőttként. Nála is megjelennek ezek az uralkodó tendenciák, például iszonyatosan féltékeny, és ha ő ront el valamit, akkor a feleségével üvölt, mintha szegény nő tehetne róla. De legalább azt el lehet mondani róla, hogy szorgalmas, igyekszik fejlődni, előrelépni, mindent megtenni a családjáért. Exem ennél jóval önzőbb kategória.
2021. okt. 5. 09:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hónapok múlva, mikor érzed, hogy nem érdekled, ignorál, én persze megértő voltam, túl sokat engedtem, nem akartam hisztis lenni, nem volt kommunikáció...végül ő dobott.

Hogy fogadtam? Összevagyok törve, nem válaszoltam neki, szót sem érdemel.

2021. okt. 5. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem exem nem volt magyar, épp itt tartózkodott nálam Mo.-n, amikor észrevettem a töltőn felejtett telefonján, hogy Tinder matche van épp, egy másik magyar csajjal. Nem magamtól kutakodtam, hanem a telefon villant fel és oldotta fel magát pár pillanatra az alkalmazásértesítő. Épp az aznap indult haza, mondtam neki, hogy a további kapcsolattartást már megspórolhatjuk.

2021. okt. 5. 10:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom a történteket. Azért remélem, hogy sikerült túl lendülnötök ezen az egészen és több ilyenben nem lesz részetek.
2021. okt. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!