Csajoook ti is nagyon bevagytok zsongva a Glamour napok miatt? Voltatok 0. napon? Mit szeretnétek venni?
már ma vettem a 0. napon dm-ben pár féláras kozmetikumot.
meg szeretnék pár sportruhát is venni még.
lehetne amúgy több 50%-os kupon:) mert úgy nagyon megéri, loreal, max factor,maybelline, alverde,s-he :) ezeket tuti felhasználom vagy már felhasználtam.
meg még a garnieres 40%os hajápolási kuponon is gondolkozok.
te?
2. igazad van.
de ha ígyis úgyis megveszi az ember az adott kozmetikumokat, akkor érdemes ilyenkor . pl ha használ az ember egy adott hajfestéket(mindig ugyanazt), akkor most féláron akár hónapokra előre is megveheti. hosszabb távon olcsóbban jön ki így.
de igazad van, sokan mindent összevásárolnak.
érdemes otthon átgondolni, hogy mire van szükség és mi az amit kupon nélkül is megvennék.
nálunk ilyenkor akkora sor van a h&m-ben meg a többi plázás boltban, hogy a folyosóig kígyózik a sor a kasszánál meg a próbafülkénél. ráadásul sok minden ki van fosztva:/ nekem nem éri meg a 20% miatt ennyit vesződni vele. de ha mondjuk táskát akarnék venni és csak le kell kapni a fogasról akkor az nem olyan gáz. de próbálgatni öngyilkosság ilyenkor:D
így inkább f&fből veszek most ruhát, az kevésbé van úgy felkapva szerintem.
Régen előre terveztem, listát írtam, ruhákat próbáltam, hogy ne aznap kelljen a próbafülkénél állni órákat. Most már hidegen hagy. Tegnap vettem egy kiskegyedet, a mosószer kupon nagyobb örömet okozott, mint bármely más. Az elfogyott sminktermékeimet pótolom, de ennyi.
20 % kedvezmény nem a világ, leárazáson sokkal jobb áron vásárolok, és nincsenek verekedő tinik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!