Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajoook ti is nagyon bevagyto...

Csajoook ti is nagyon bevagytok zsongva a Glamour napok miatt? Voltatok 0. napon? Mit szeretnétek venni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 6. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon aréna dmben kezdtem ma és szinte senki nem volt meglepődtem. Meg a ruhaüzletekben is kihaltság c& a ban szinte senki de legalabb ma felprobaltam holnap megveszem. Mert holnap tuti tömeg lesz.
2016. ápr. 6. 23:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Én is voltam ma a H&M-ben C&Aban meg bejártam a szokásos üzleteket,felpróbálgattam a ruhákat amik tetszenek,hogy holnap már céltudatosan leemeljem a polcról őket és irány a kassza. :)
2016. ápr. 6. 23:54
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi, de nekem erről ez a poszt jutott eszembe :D :

[link]

2016. ápr. 7. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
4 ig dolgozom csak utana tudok menni már várom.msokan vannak már most?
2016. ápr. 7. 11:18
 15/15 anonim válasza:
100%
A tömeget én se bírom ilyenkor, ezért is örültem nagyon, mikor láttam, hogy a www.uriagepatika.hu oldalon kupon nélkül is meg tudom rendelni a kedvenc uriage kencéimet, a 20%-os kedvezménnyel és még ajándék terméket is kapok hozzá. Tegnap délelőtt rendeltem és most kaptam kézhez a csomagom. ^_^
2016. ápr. 8. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!