Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be egy helyes, joképü pasinak sem?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy szép vagyok,mégis egy ilyen jo pasi sem környékez meg,pedig a többi lányt igen:(2010. szept. 1. 20:33
41/55 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok azért csontkollekcio:)
2010. szept. 1. 21:37
42/55 anonim válasza:
a füves telepen?:DD..én is egy párszor^^:D..miért a meleg italozással mi a baj?holnap pont hamar végzek az oskolában aztán feltudok menni:P:D
43/55 A kérdező kommentje:
strandoon:D
én osztálykirándulok amugy holnapXD elmegyek a gimis osztályommal oda ahova áprilisba mentem az általános iskolás osztályommalxD
2010. szept. 1. 21:39
44/55 anonim válasza:
hát akkor megyek veletek ennyi:PPP:D..legalább a hosszú pénteki napom megúszom^^:D
45/55 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam h pénteken is megyünk XD
2010. szept. 1. 21:44
46/55 anonim válasza:
:(((...nekem a holnap is jó...legalább nem kell megint korán kelnem:D..jösz velem külön kocsival?:D
47/55 A kérdező kommentje:
kicsit eltértünk a témátol amugy..xD
2010. szept. 1. 21:46
48/55 anonim válasza:
neeem..hisz azt mondtad h nem környékeznek meg a pasik...hát tessék én igen:DDD...na jó,am igen,egy iciripicirit:D
49/55 A kérdező kommentje:
megfogtáál bár nem neten gondoltam a megkörnyékezést hanem élöbe :D
2010. szept. 1. 21:53
50/55 anonim válasza:
ennyi:D..most így jött ki..de mondom,felmegyek pestre:P:D...jövö7en úgyis vinnem kell a hugomat fel balettra:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!