Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be egy helyes, joképü pasinak sem?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy szép vagyok,mégis egy ilyen jo pasi sem környékez meg,pedig a többi lányt igen:(2010. szept. 1. 20:33
31/55 anonim válasza:
Én beszélek veled ha akarod^^:D..meghívlak ebben a hidegben valami meleg italra:P:D
32/55 A kérdező kommentje:
legalább valaki..:D
2010. szept. 1. 21:05
33/55 anonim válasza:
kössz:/:D..már csak egy valaki vagyok?:(:
34/55 anonim válasza:
Biztosan bejössz sok mindenkinek, de lehet hogy túl szép vagy és nem mer senki rád nyomulni.Meg a pasik manapság alig kezdeményeznek, aki kezdeményez az is csak dugni akar többnyire.
Én sem szólítgatok le lányokat, lehetnek akár milyen szépek, túl büszke pasi vagyok, nem viselném el ha valaki elutasítana.
20f
35/55 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. szept. 1. 21:14
37/55 A kérdező kommentje:
bp-n te?:)
2010. szept. 1. 21:28
38/55 anonim válasza:
nem sokkal messze töle:DCegléd:))
39/55 anonim válasza:
53 kg én 14 éves lány agyok 160 cm és 62 kg én nem vagyok tul vékony ö nagyon is az.
40/55 A kérdező kommentje:
ennyit a meleg italozásrolxD
amugy voltam már ott vagyis ceglédbercelen :d 3szor Xd
2010. szept. 1. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!