Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jövök be egy helyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök be egy helyes, joképü pasinak sem?

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy szép vagyok,mégis egy ilyen jo pasi sem környékez meg,pedig a többi lányt igen:(
2010. szept. 1. 20:33
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
figyelj, ne brad pitt vagy robert dawney jr legyen az ideálod, mert így sose lesz pasid. Én ugyanígy jártam a lányokkal, a legszebbet kerestem és rákeféltem rendesen...
2010. szept. 1. 20:45
 22/55 A kérdező kommentje:

nem vagyok beképzelt sööt én nem tartom magam sokra csak az emberek szokták mondani .. nincs tul sok önbizalmam lehet ezt látják a pasik?:/

amugy nem külsöre megyek az eddigi barátaimnál nem a külsö számitott hanem h szerettem ,csak érdekel már ez a kérdés és zavar h a jo pasik engem mért nem környékeznek meg?:D

2010. szept. 1. 20:47
 23/55 anonim ***** válasza:
akkor itt a kérdés az,h te milyen pasit tartasz jó pasinak:D
2010. szept. 1. 20:49
 24/55 anonim ***** válasza:

Neked ennyire számít a külső?

Mit értesz te a jó pasi alatt?

2010. szept. 1. 20:53
 25/55 A kérdező kommentje:
ja hát hm.:D
2010. szept. 1. 20:53
 26/55 A kérdező kommentje:

az elözönek ment az a válasz:)

amugy mondtam h nem számit a külsö az elözö kommentemben olvashattad:)

2010. szept. 1. 20:54
 27/55 anonim ***** válasza:
ahha igen..ez a hmm pasi az télleg kemény lehet,ebből sokat megtudtunk:PPP
2010. szept. 1. 20:54
 28/55 anonim ***** válasza:
igen..de a kérdésem nem csak a külsőre irányul:D
2010. szept. 1. 20:55
 29/55 anonim ***** válasza:
Lehet túl elérhető vagy nekik és kihívást keresnek inkább. Vagy nem akarnak "kapcsolatot", csak szórakoznak és az erre alkalmas lányokat próbálják meg elcsábítani.
2010. szept. 1. 20:55
 30/55 A kérdező kommentje:

hát igy most nem tudom behatárolni ,látni kéne h most kikre gondolok de sztem most lényegtelen :D

és nem tudom,nemhiszem h az lenne a gond h nincs bennem kihivás hiszen még oda se jönnek beszélni vagy ilyesmi enélkül már tudná h könnyen vagy nehezen szerez meg?:/

2010. szept. 1. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!