Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet csajozni a diszkóban? Mekkora az esélye egy elég helyes pasinak?

Figyelt kérdés

Jövő héten pénteken megyek diszkóba. Nem sűrűn járok sajnos. Az érdekelne hogy ti milyen praktikával csajoztok? Ja és ha lányok írnak a kérdés nekik, hogy mi jön be nekik hogyan közeledjenek hozzájuk egy diszkóban?

Kort is írjatok. Kösz!

2010. szept. 25. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

21/l

Szia! Innnál velem valamit??Nagyon egyszerű ám...:))

2010. szept. 25. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én most voltam, és bár jól éreztem magamat, de ez a taperolós ismerkedés nekem nagyon nem jött be. Táncoltunk a barátnőimmel és azt vettem észre, hogy valaki megfogta a derekamat hátulról. És ez még a jobbik eset volt, mert volt, hogy ennél lejjebb próbálkoztak. Szóval az ilyet hanyagold, mert szerintem amellett, hogy bunkó dolog, így csak lotyókat lehet összeszedni.

Én sem nagyon voltam még diszkóban (nem annyira az én zenei világom), de ami a legjobban meglepett, hogy ez egy hétköznap esti buli volt, ahol az emberek 99%-a egyetemista.

2010. szept. 25. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

Miért baj az ha rögtön a lényegre tér? Legalább azonnal az elején kiderül h a csaj csak egy szűzk*urva e aki csak kelleti magát, vagy tényleg akar is valamit a sráctól. És így nincs sértődés meg hülyítés hanem őszinteség van.

Sokkal korrektebb mint a hülyítés.

A kérdésírónak meg:

Legyél laza, ne feszengj, ha kell igyál előtte/közben valamit, keress egy csajt aki tetszik és térj a lényegre hívd el táncolni és mozdulj rá ennyi. Ha nem jött be akkor jöhet a következő, van elég hal a tengerben;)) úgyhogy hajrá!!

2010. szept. 25. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Diszkóból barátnőt semmiképp...
2010. szept. 25. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Megnézném, hogy te mit szólnál hozzá, ha valakit még csak nem is láttál még, és máris taperol. Ez nem a lényegre térés, hanem bunkóság. Semmi bajom nem lett volna azzal, ha valaki táncolni akar, és nem rögtön fogdosni.
2010. szept. 25. 18:35
 6/7 anonim válasza:
Egy jó tanács.. a normális lányok nem a discoban ismerkednek. Oda csak az egyéjszakás kalandok hívei mennek, és ezt nem igazán tudod bebizonyítani, hogy te mondjuk épp nem tartozol közéjük. Szerintem máshol próbálkozz, de ahogy érzed...attól is függ, hogy mit akarsz a másiktól!
2010. okt. 1. 01:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ez most nekem (előző) szól, akkor reagálok. Nem ismerkedni mentem, csak jól érezni magamat, meg táncolni a barátaimmal.
2010. okt. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!