Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből tudhatom hogy szeret-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom hogy szeret-e még a pasim vagy esetleg megcsal, nem szeret?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat várok amikben biztosak vagytok. Most elég szomorú vagyok (most is sírok) mert mostanában néha kamuzik nekem... igaz hisztizek is néha. De olyan nehéz ezek után bíznom benne. Várom a válaszokat:) köszi előre is:))
2010. szept. 1. 20:06
1 2
 11/16 nielindi ***** válasza:

az nem gyanus, h összeszedett valami kankót, és kivirágzott a p0cse??

nem kellene: állandoan számon kérned, mindenért hisztizned, és alapbol ugy állni mindenhez, h kamuzik.

2010. szept. 1. 20:22
 12/16 A kérdező kommentje:
fitymaszűkülete van
2010. szept. 1. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
ne hisztizz annyit. nem bántásból mondom, tényleg. Ezzel csak rontassz a helyzeten. adj meg neki midnent az ágyban, legyen izgalmas és nem fog mást keresni. az idő múlásával picit kevesebbet ölel, ez természetes, nem olyan mint afriss kapcsolatban. Ahogy írtad "talán egy picit kevesebbet ölel" ez semmire nem utal az égvilágon! Ha egy pasi megcsal, az látszik. hidd el tudom =/ exem 5x csalt meg, én mind az 5x nagyjából napra pontosan tudtam hogy na most gáz van, annyira látszik rajtuk.
2010. szept. 1. 20:34
 14/16 A kérdező kommentje:
utolsó. honnan látszik???, mik a jelei??? nálad mivolt?
2010. szept. 1. 20:48
 15/16 anonim ***** válasza:
:)
2012. okt. 11. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
:)
2021. jún. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!